Jump to content

connected

Korisnik
 • Broj objava

  83
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  1

connected je zadnji put osvojio dan siječanj 27 2014

connected objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

O connected

 • Rang
  Iskusan
 1. Poštovanje svim korisnicima portala Legalis. Da li ima kakvih informacija o postotku usklađivanja mirovina za prvi dio 2018? Kad bi stupio na snagu,odnosno kad bi bila isplata? Hvala Vam
 2. Zvao sam ih.Odgovor je bio kratak.Nisu stigli sve obraditi.U toku ovog mjeseca će biti.
 3. Poštovanje svima.Dobio sam izvod od banke za mirovinu za rujan isplaćenu u listopadu,ali nema povećanja od 10 posto.Postoje razne stavke na izvodu,prikazana je samo mirovina uvećana za svotu usklađivanja koja je bila prošli mjesec.Ostale stavke su prazne,nikakve druge obavijesti.Sutra zovem mirovinski da vidim da li je posrijedi kakva greška ili ... Napominjem mirovina nije uvećana a u trenutku smanjenja bila je nešto veća od 5000 kuna,za kojih 150 kuna.Smanjeno je ravno na 5 tisuća. Zanima me da li ima još takvih primjera kod kolega forumaša i Vaši savijeti što da radim osim poziva u mirovinsko? Hvala Vam.
 4. usporedni izračun mirovina

  Hvala na odgovoru.Ovo prvi put čujem da je prije godinu dana trebalo vratiti 10 posto(nisam informiran-slabo pratim medije jer nemam što pametno čuti).Samo me zanima tko bi mogao tužiti Vladu RH za zaostatke,korisnici mirovia pojedinačno ili neke udruge?O tome se ništa ne priča koliko ja znam,a slabo znam.Još jednom hvala
 5. usporedni izračun mirovina

  Ček,ček...Zar nije rečeno o jednokratnom povratu 10 posto.Dali itko zna hoće li biti povrat 3 puta 3.33 ili jednokratno 10 posto.Ovo sve me zbunjuje.
 6. usporedni izračun mirovina

  Hvala Vama na odgovoru.Oprostite duže vrijeme nisam bio aktivan na forumu pa su mi promakle neke teme. Nešto mi nije jasno.U rujnu će nam Vlada vratiti svih 10 posto oduzetih od prijašnje vlade?Čitao sam mislim u Večernjem da ova Vlada od siječnja 2018 i tako dalje do 2020. misli uvećavati braniteljske mirovine 3 posto svake godine.Što je sada to???
 7. usporedni izračun mirovina

  Poštovanje svim korisnicima. Molim Vas da mi objasnite.Povećanje mirovine od 2,1 posto biti će na onaj umanjeni iznos mirovine ili na onaj na koji će biti dodano onih oduzetih 10 posto? Hvala Vama.
×