Jump to content

Athlon

Korisnik
 • Broj objava

  14
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Athlon

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

1419 pregleda profila
 1. Javni prolaz za pješake

  Što poduzeti ako od te male nužde svakog dana nekoliko puta u javnom prolazu ciljano, namjerno od strane vlasnika koji izvodi tog psa, budu neugodni mirisi na mom balkonu, ulazu u kuću. Vlasnik te površine je grad. Mislim da imam pravo na život bez tuđeg smrada u svom dvorištu i svojoj kući. Koji je lijek za to? Jer ja ga moram i hoću pronaći.
 2. Javni prolaz za pješake

  Od srca Vam hvala.
 3. Javni prolaz za pješake

  Poštovani, je li postoji točan čl. zakona, jer u HR nitko za ništa nije nadležan. Pozdrav i hvala.
 4. Dobar dan, Ne znam pod što spada ovaj problem, odlučila sam se ovdje pitati. Radi se o tome da određena osoba svakodnevno vodi svog psa da vrši nuždu u javni prolaz koji se nalazi između naših kuća. Prolaz je širine oko 2m i spaja dvije ulice. Udaljenost mog balkona i prozora je doslovno pola metra od prolaza. Ta šporkica i smrad su odmah pored mojih dvorišnih vrata i imamo problem ne samo estetski gledajući to, nego i problem smrada i nehigijene. Osoba to radi ciljano i namjerno. Moje pitanje glasi smije li se izvoditi psa na javni prolaz između dviju kuća da vrši nuždu i kome se sve mogu obratiti. Radi se o gradu Zadru. Hvala i pozdrav.
 5. Kom.nered - okućnica

  Od srca Vam zahvaljujem na odgovorima.
 6. Kom.nered - okućnica

  Hvala.
 7. Kom.nered - okućnica

  Poštovani, zanima me je li komunalni redar može narediti vlasnicima privatne kuće da urede svoju okućnicu. Radi se o iznimnoj neurednosti, a radi se o gradu Zadru. Okućnica je neograđena i sve je vidljivo s javne površine. Ako je odgovor pozitivan, molim vas na koji točno zakon da se pozovem. Pozdrav.
×