Jump to content

depri

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Sa ocem djeteta nema dogovora izbacio ih je iz kuće samo s knjigama a stvari im neda. Starijeg sina uopće ne,također mu je uzeo mobitel sto je dobio od bake pa mu je to izgovor da ga nema na šta zvati, dok mlađeg zove svakodmevno. Ne želi do konačne odluke suda sudjelovati ni u ćemu.Djecu moram tjerati da ga zovu jer bi htjela da imaju normalan odnos ali to je jako teško jer on ne želi podrediti svoje slobodno vrijeme njima nego bi oni trebali njemu. Što da radim? Nadam se da nisam zbrkano napisala jer bi htjela ukratko objasniti stvari.
  2. Da li postoji mogućnost tužbe oca za zanemarivanje starijeg djeteta jer uopće ne pita za njega niti mu se javlja već duže vrijeme dok mlađeg zove skoro svakodnevno i šta učiniti jer državne institucije su sporije od puževa i kako ga natjerati da vodi brigu o djeci dok se brakorazvodna parnica ne okonča?
  3. kako podijeliti poreznu olakšicu kod razvoda ako suprug na to ne pristaje i koristi sve osim uzdržavanja djece
  4. Da li mi netko može dati savjet? Hoću djete prebaciti iz škole u Velikoj Gorici u Zagreb,međutim nemogu jer se otac ne slaže, a razvod neće najvjerojatnije poćeti prije jeseni
  5. U slučaju da svekar umre a u tijeku je sudski postupak za povrat darovane nekretnine sinu dali šogorica (suprugova sestra)ima pravo nastaviti to isto parničenje ili ima samo pravo u zakonskom roku tražiti nužni dio darovane nekretnine?
  6. DALI TKO ZNA DALI SE MOŽE ETAŽIRATI OBITELJSKA KUĆA U KOJOJ POSTOJE 4 STANA
  7. hitno trebam pomoć! Darovnim ugovorom suprug je od obaju roditelja dobio kuću uz uvijet da im kompletno uredimo prizemlje.Mama je umrla a otac sad traži poništenje darovnog ugovora . Dali je to moguće????????
  8. DALI SE MOŽE PONIŠTITI DAROVNI UGOVOR BEZ SUGLASNOSTI OBIJU STRANA .NAKON STO SU RODITELJI DAROVALI KUĆU (JER JE TO BIO UVIJET DA U NJU ULAŽEMO) MI SMO JE KOMPLETNO UREDILI, MAJKA JE U MEĐUVREMENU UMRLA A OTAC SAD TRAŽI POVRAT IMOVINE KAO DA NEMA OD ĆEGA ŽIVJETI A MI SVE PLAĆAMO ON IMA MIROVINU OD 1800 KN SAMO ZA SVOJE POTREBE. MOLIM NEKA MI NETKO HITNO POMOGNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija