Jump to content

zerjav

Korisnik
 • Broj objava

  269
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Siromaštvo kao razlog za raskid Ugovora ?

  Poštovan virtalni, zahvaljujem na kratkom i jasnom odgovoru,te molim odgovor i na slijedeće pitanje: Ako ne koristim telefon i internet u obračunskom razdoblju,moram li za to razdoblje platiti kompletnu ugovorenu naknadu,dio ili ništa ?
 2. Upitno ponašanje policijskih službenika

  Poštovana gospođo Ruby_Danderfluff, Vaša je objava točna,a ja ću je samo malo nadopuniti. Odredbom članka 16.stavkom1.točkom 9.Zakona o sudskim pristojbama propisano je da su od plaćanja pristojbi oslobođeni korisnici socijalne skrbi koji primaju pomoć za uzdržavanje. Takve osobe mogu koristiti različite blagodati "siromaškog prava",a u ovom slućaju bi gospođa trebala predati molbu za imenovanje pomoćnika za zastupanje bez prava na nagradu Hrvatskoj odvjetničkoj komori : Besplatna pravna pomoć i Gradskom uredu za opću upravu :OVDJE Želim Vam odlično zdravlje!
 3. Poštovani, imam Ugovor s Vipnet-om za paket 2U1 (telefon +internet),a sve je uglavnom koristila i račune plaćala naša kčerka,jer mi primamo Zajamčenu minimalnu naknadu,a koja za suprugu i mene iznosi 960 kuna mjesečno.Ona se odselila dečku i nezaposlena je,a mi nemamo novaca niti za osnovne životne potrebe,pa bi raskinuli Ugovor. Da li je dokazano siromaštvo opravdani razlog za raskid Ugovora,bez negativnih financijskih posljedica ? Unaprijed zahvaljujem na odgovoru i želim svima odlično zdravlje.
 4. Upitno ponašanje policijskih službenika

  Poštovani gospodine felixx, njegovo postupanje je za svaku osudu i nema blage veze sa moralnim i etičkim standardima policije.Takvi službenici stvaraju lošu sliku i ruše ugled svojih kolega,a na ovom mjestu i Republike Hrvatske. Zar nadzorne kamere nisu dokaz ? Želim Vam odlično zdravlje!
 5. Poštovana-ni, Vipnet mi je mjesečnu naknadu za paket 2U1 uvečao za 8kn bez ikakvog objašnjenja. Nazvao sam ih i rekli su da je to zbog povećanja cijene mrežne infrastrukture,te da po Ugovoru to nije razlog za raskid istog.Provjerio sam Ugovor i to je istina. Molim odgovor na tri pitanja: 1.Postoji li mogućnost raskida ugovora,jer u računu nisu napisali razlog povećanja mjesečne naknade? 2.Treba li na računu mrežnu infrastrukturu prikazati kao posebnu stavku? 3.U čijem je vlasništvu mreža unutar zgrade? Unaprijed zahvaljujem na odgovorima i svima želim odlično zdravlje.
 6. Poštovani, molim savjet u vezi pisanja prigovora na rezultate Natječaja za dodjeljivanje državnih stipendija za akademsku godinu 2016./2017. Redovnoj studentici prijava nije prihvaćena uz obrazloženje da je prijavila samo sebe kao jedinu članicu obitelji. Ona i roditelji žive u istom gradu,ali na različitim adresama. Više od godine dana je na toj adresi.Uzdržava se od rada preko Student servisa. Roditelji su nezaposleni i primaju zajamčenu minimalnu naknadu od 960 kuna. Zahvaljujem na trudu oko savjetovanja,te svima želim odlično zdravlje uz sretno putovanje novom godinom.
×