Jump to content

NeaLea

Korisnik
  • Broj objava

    14
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je NeaLea objavio

  1. Vrste tužbenih zahtjeva su ti ona 4, a spor pune jurisdikcije i zakonitosti i mene zanima..
  2. Ja mislim da je pitanje 75. netko totalno krivo zapisao, ako se pogledaju stara pitanja to bi onda bilo pitanje - Postupak po žalbi - šutnja administracije, a isto tako pitanje 127. bi bilo - Postupak izvlaštenja. Ali ti obrati pažnju na seminaru pa nam javi.
  3. Da li netko zna odgovor na pitanje iz radnog broj 23. koje glasi: Organiziranje i provedba zaštite na radu, odgovornost za provođenje zaštite na radu, oslobođenje od odgovornosti? ili da bar kaže na koje se članke to odnosi?
  4. Jako malo ljudi je palo ovaj put..Iz čega si? Građansko ili kazneno?
  5. I meni! Reci Periši da se ne zeza! :smijeh::smijeh:
  6. Ovisi koliko će ih proći na pismenom, ja učim kao da će biti 05.11, ali koliko znam nikad nije usmeni tak rano počeo pa se iskreno nadam da će ipak početi 12.og.
  7. Da li netko zna kad će otprilike biti rezultati pismenih?
  8. Misliš na ovo? (1) Poslodavac odgovara radniku za štetu uzrokovanu ozljedom na radu, profesionalnom bolešću ili bolešću u svezi s radom po načelu objektivne odgovornosti, na koju ne utječu propisane obveze radnika u području sigurnosti i zdravlja na radu. (2) Iznimno od stavka 1. ovoga članka, poslodavac se može osloboditi odgovornosti ili se njegova odgovornost može ograničiti prema općim propisima obveznog prava, ako se radi o dogañajima nastalim zbog izvanrednih i nepredvidivih okolnosti, odnosno više sile, a na koje poslodavac unatoč njegovoj dužnoj pažnji nije mogao utjecati.
  9. Da li netko zna odgovor na pitanje iz radnog broj 23. koje glasi: Organiziranje i provedba zaštite na radu, odgovornost za provođenje zaštite na radu, oslobođenje od odgovornosti? ili da bar kaže na koje se članke to odnosi?
  10. Pa i dovoljno ti je tih par rečenica, ionako postavljaju podpitanja njihova a svi kažu da je o svakom pitanju dovoljno reći par smislenih rečenica...
  11. Jacko a jel tebi ovo prvi put da izlaziš? I ja jedno učim, drugo zaboravim, pa se vratim to ponoviti i tako u krug..jest da je ispit koji se ne može blefirati i treba proći sva pitanja, al opet treba puno sreće na usmenom od pitanja do komisije.. Za forum se ne brinite, zamro je on davnih dana.
  12. Pa iz bilo koje, nekakvih promjena i iznenađenja hoće biti?
  13. Jel zna netko tko je bio na zadnjem seminaru hoće se mijenjati neka pitanja ili to ostavljaju za iza Nove godine?
  14. Sa kojom grupom predmeta počinje usmeni ako tko zna?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija