Jump to content

osekovo_apbt

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zahvalio bih se g. KOMPA za link, takoder hvala svima koji su se potrudili dati odgovor na moju temu i tom prilikom mi pomogli koliko toliko dati važne informacije. Uspio sam u međuvremenu naći posao, samo koliko vidim gazda propada jer se rastaje sa ženom, ona će mu uzeti zadnju kunu, možda je i zaslužio samo eto nas 4 radnika na cestu.
  2. imam 44 godine, po tome bi za mirovinu morao čekati još 20 godina izgleda, ma nešto sam načuo kao sa 20 godina staža mogu pokrenuti nekakvu mirovinu, ali nikako dobiti nekakvu konkretnu informaciju, što mogu i kakva imam prava.
  3. Poštovani, zbog teške financijske situacije otplate kredita (švicarac) otkup stana, raspitujem se jesam li u mogučnosti ishoditi bilo kakvu mirovinu. Evo situacije U Končaru sam radio 3 godine i 8 mjeseci nakon toga otišao u MUP u MUP-a sam radio 11 godina i 6 mjeseci imam status Hrvatskog branitelja i bio sam u ratu, priznat status branitelja od od 91 do 96 2002 godine sam u MUP-a dobio otkaz nisam radio do 2009 godine jer se vodio sud koji sam izgubio nakon toga sam 2009 radio kod privatnika 11 mjeseci nije plačao mirovinsko i zdrastveno pa kad sam pokrenuo pitanje naravno dobio sam otkaz poslje toga sam radio opet kod privatnika 11 mjeseci uredno dobivao plaču ali se je firma ugasila i od tada sam nezaposlen. Zanima me postoji li kakva realna mogučnost za bilo kakvu mirovinu jer bi time koliko toliko uspio popraviti financijsku situaciju u obitelji i olakšati supruzi kredit koji otplačuje, HVALA Još da napomenem benificirani radni staž nisam računao za provedeno vrijeme u POLICIJI kako i ratni staž od 91 - 96
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija