Jump to content

thegajic

Korisnik
 • Broj objava

  3
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

Objave koje je thegajic objavio


 1. Ako je zakasnio sa predajom dokumentacije u zadanom roku nema više nikakve šanse za dobivanje statusa HRVI.

   

  Međutim, to ne znači da ne može u invalidsku mirovinu.

  Ali ne može u invalidsku biraniteljsku mirovinu.

   

  Hvala na informaciji,toga sam se i bojao! :(


 2. Ma neznam već šta bih rekao na ovo,mislim da su sve više u pravu oni koji tvrde da je previše branitelja koji imaju oboljenje ili PTSP.Tako je i s ovim slučajem, navečer legneš u krevet i sutra se probudiš s PTSP dijagnoza F43,1 ili F62,0 ili neka treća.Pa oprosti kolega ali tvoj otac sigurno nema -PTSP pošto je obolio preko noći.Ja se lječim od 1996 god. 8 bolničkih lječenja, redovne kontrole , dnevne bolnice, svaki puta testiranje, a tvoj tata se sjetio da bi sad mogao oboliti od PTSP-a. -da nepovjeruješ .

   

   

  Oprosti ti meni, ali ja uopće nisam spomenuo od kada moj otac boluje od PTSP-a, al kad se već poteglo to pitanje za tvoju informaciju to je od 1995g. Nisam toliko glup, tj. mene bi bilo sramota da ispitujem išta kao neki koji su oboljeli kako ti kažeš preko noći i takvi vjerojatnu imaju status HRVI bez ikakvih problema. Žao mi je samo što moj otac sada nema nikakvo pravo bez obzira na svu tu dokumentaciju i što nije dobio od države ono što ga slijedi. Žao mi je svih vas koji bolujete od PTSP-a jer znam da vam nije nimalo lako.


 3. Biti ću kratak, zanima me dali moj otac dragovoljac domovinskog rata koji je obolio od PTSP-a može steći status HRVI-a pošto nije predao zahtjev u zadanom roku?! Predao je zahtjev poslije roka, dobio odbijenicu, zatim se žalio pa su ga opet odbili, tada je sve završilo na ustavnom sudu i od njih isto odbijenica bez mogućnosti žalbe.

×