Jump to content

vukovar

Korisnik
 • Broj objava

  459
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Povećanje invalidnine HRVI-a

  legla u pbz
 2. Nepoznati sud,ne javljanje odvjetnika

  https://e-oglasna.pravosudje.hr/ i onda kliknete na desnoj strani crvenim slovima e- predmet i popunite sva polja koja Vas traže. Ako znate broj predmeta sa općinskog suda dalje će Vam biti i gdje se nalazi predmet na županijskom sudu i koji je broj predmeta na županijskom sudu.
 3. ne misliš dobro,zakon o oduzimanju 10% više nije aktivan,jer je po zakonu koji je bio donijet kad su se stekli uvjeti za njegovo ukidanje je i ukinut.Znaći kad su krenuli od 3500 kn pa nadalje su im mirovine išle gore,e sad je druga stvar, ako ima poreza i prireza na mirovinu sa većom mirovinom iviše i uzima država ,a tako na povratu poreza nešto i vrati.
 4. O kakvom smanjenju pišeš mirovina raste nema oduzimanja 10%, a ne vraća se na 3500 kn,već za 94 kn ide gore i biće 3594 ,u 03mj.2019 kad bude opet usklađenje ide sa 3594 + n % .
 5. https://www.vecernji.hr/vijesti/rast-placa-pogurao-i-mirovine-od-rujna-ce-penzije-porasti-63-kune-1265799
 6. Poštovani, zanima me da li je u osvnovim školama ostao obračun dana za godišnji odmor po vrsti posla ili je došlo do izmjene pa se obračunava po školskoj spremi. Na primjer: Osoba radi u osnovnoj školi za djecu sa posebnim potrebama kao spremačica ali ima završenu SSS, ima 9 godina radnog staža i radi samo prvu smjenu. Molim vas , ako mi netko može izračunati pojedinačno koliko dana godišnjeg odmora bi imala ta osoba. Unaprijed zahvaljujem.
 7. Povrat poreza

  Da ne otvram temu sa istim imenom imam pitanje o povratu poreza: 1.Gdje se može vidjeti kako porezna vraća povrat poreza po kojem kljuću ili kriteriju (da li po županijama ili visinama novčanog povrata poreza) 2.dinamika vraćanja povrata poreza da li je na dnevnoj bazi,tjednoj ili mjesećno
 8. Javi se odvjetniku XY, on ima više dobivenih prvostupanjskih presuda i požuri jer ti je rok 8 dana za prigovor,a počinju godišnji odmori.
 9. Povećanje invalidnine HRVI-a

  a meni je.
 10. Povećanje invalidnine HRVI-a

  evo legla u PBZ
 11. Buka , smetanje

  Od toga ništa nećeš postići ja imam lujke (60 god. i 84 god.) ispod sebe koje lupaju po cijelu noć po nosivim zidovima,probao sa predstavnikom stanara - ništa,probao sa policijom - ništa , podnosio prijave ODO-u i opet ništa.Za tebe bi jedini spas bio da izoliraš plafon sa knaufom i mineralnom vunom,a ovo sve drugo je gubljenje živaca i zdravlja Pozdrav
 12. Danas su zvali iz Ministarstva da je primljena i da će općnsko državno odvjetništvo iz Vukovara je kontaktirati
 13. Ne nisu obavješteni ,jer u Ministarstvu čekaju potpis Ministra ,a evo linka pa pratite kako je tko prošao. https://pravosudje.gov.hr/pristup-informacijama-6341/zaposljavanje/javni-natjecaj-pravosudna-tijela/18095
×