Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

vukovar

Korisnik
 • Broj objava

  464
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. da, ali na dva puta jednom u 03.mj.19 - 0,9% a drugi put 09.19.- 2,1 %. Drugi put će više jer su izbori bliže hahahaha
 2. https://www.24sata.hr/news/rast-placa-u-sljedecoj-godini-kome-ce-biti-veca-i-za-koliko-599473
 3. Poštovani ! Ako je tko bolje upoznat sa ovim što nam se sprema. U kom pravcu će ići korekcija mirovina po posebnim propisima: 1. da li u reviziju svih povlaštenih mirovina 2. da li u korekciji visina mirovina - smanjenje ,jer sumnjam da će ići na povećanje 3. ili nešto treće Zanima me vaše mišljenje u vezi izlaganja ministra Pavića https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/ministar-rada-marko-pavic-iduce-godine-analiza-i-korekcija-mirovina-po-posebnim-propisima---535808.html
 4. Povećanje invalidnine HRVI-a

  Evo samo da obavijestim pučanstvo da je sjela invalidnina preko PBZ-a - 12.10.2018 pozdrav
 5. Povećanje invalidnine HRVI-a

  legla u pbz
 6. Nepoznati sud,ne javljanje odvjetnika

  https://e-oglasna.pravosudje.hr/ i onda kliknete na desnoj strani crvenim slovima e- predmet i popunite sva polja koja Vas traže. Ako znate broj predmeta sa općinskog suda dalje će Vam biti i gdje se nalazi predmet na županijskom sudu i koji je broj predmeta na županijskom sudu.
 7. ne misliš dobro,zakon o oduzimanju 10% više nije aktivan,jer je po zakonu koji je bio donijet kad su se stekli uvjeti za njegovo ukidanje je i ukinut.Znaći kad su krenuli od 3500 kn pa nadalje su im mirovine išle gore,e sad je druga stvar, ako ima poreza i prireza na mirovinu sa većom mirovinom iviše i uzima država ,a tako na povratu poreza nešto i vrati.
 8. O kakvom smanjenju pišeš mirovina raste nema oduzimanja 10%, a ne vraća se na 3500 kn,već za 94 kn ide gore i biće 3594 ,u 03mj.2019 kad bude opet usklađenje ide sa 3594 + n % .
 9. https://www.vecernji.hr/vijesti/rast-placa-pogurao-i-mirovine-od-rujna-ce-penzije-porasti-63-kune-1265799
 10. Poštovani, zanima me da li je u osvnovim školama ostao obračun dana za godišnji odmor po vrsti posla ili je došlo do izmjene pa se obračunava po školskoj spremi. Na primjer: Osoba radi u osnovnoj školi za djecu sa posebnim potrebama kao spremačica ali ima završenu SSS, ima 9 godina radnog staža i radi samo prvu smjenu. Molim vas , ako mi netko može izračunati pojedinačno koliko dana godišnjeg odmora bi imala ta osoba. Unaprijed zahvaljujem.
 11. Povrat poreza

  Da ne otvram temu sa istim imenom imam pitanje o povratu poreza: 1.Gdje se može vidjeti kako porezna vraća povrat poreza po kojem kljuću ili kriteriju (da li po županijama ili visinama novčanog povrata poreza) 2.dinamika vraćanja povrata poreza da li je na dnevnoj bazi,tjednoj ili mjesećno
 12. Javi se odvjetniku XY, on ima više dobivenih prvostupanjskih presuda i požuri jer ti je rok 8 dana za prigovor,a počinju godišnji odmori.
 13. Povećanje invalidnine HRVI-a

  a meni je.
 14. Povećanje invalidnine HRVI-a

  evo legla u PBZ
×