Jump to content

Dangji

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ako se ne primi bijeli/žuti papirić, više od 2 puta, kako/gdje saznati vodi li se protiv vas ikakav ovršni postupak ?
  2. Shvaćam, ali u mom slučaju nije bilo promjene sredstva, i dalje terete novčana sredstva kao i prije, prije se nisu mogli naplatiti jer sam bio student i nisam imao primanja, sada sam nezaposlen i dalje se ne mogu naplatiti, a sudu su poslali dopis da znaju da na računima imam neka sredstva i samo na temelju njihovog ''znanja'' sud im je produžio rok. Dakle rok zastare ovrhe od 10g, je potpuno besmislena stavka u zakonu.
  3. Ovrhovoditelj je povukao ovršni prijedlog, pa ga je 5 godina kasnije ponovno pokrenuo na temelju iste ovršne isprave. Na koji je on to način promijenio sredstvo ovrhe, pa samo je poslao je sudu identičan papir na kojemu pišu iste rečenice kao i 10g. prije ? Pa čemu uopće onda rok zastare od 10g. kad se na tako trivijalan način (jednostavnom odlukom ovrhovoditelja) može mijenjati sredstvo ?
  4. Moj slučaj: Prijedlog za ovrhu donesen 9mj.2001.g. Rješenje o ovrsi pravomoćno 5mj.2002.g. Odustajanje ovrhovoditelja od ovrhe zbog nemogućnosti naplate 6mj.2006.g, Ponovno pokretanje ovrhe 11mj 2011.g. temeljeno na onom rješenju iz 2001.g. Doneseno novo pravomoćno ovršno rješenje 8mj.2012. FINA sjeda na sve račune u svim bankama 19.9.2012. Nikakvu obavijest o novom rješenju nisam dobio. Da li postoji pravo žalbe zbog zastare ovrhe od 10g. ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija