Jump to content

tammykisa

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Morate se obratiti općini na kojoj se nalazi nekretnina, i završiti ostavinsku raspravu....................najbolje je da angažirate odvjetnika jer taj postupak obično traje i dosta je kompliciran.......................vjerojatno je dobio netko mogućnost korištenja, ali to ne mijenja vaša vlasnička prava, ali bih vam prepuročila da to obavite čim prije, jer su njihovi zakoni vrlo precizni. Ovo vam govorim iz vlastitog iskustva,jer sam 2006. Nasljedila zamljište i koješta!
  2. Poštovani, moja djeca su punoljetna i pohađaju vanrednu školu. Htjeli bi utužiti svoga oca jer im je uplaćivao nedostatnu alimentaciju.zapravo dosuđeno mu je da mora plaćati 35% od osobnog dohotka,ali on cijeli život uplaćuje 1000 kn iako mu plaća nikad nije bila manja od 3500 i veća od 7000 kn! Kome se treba obratiti i što učiniti po tom pitanju? Između ostalog ni on niti njegovi roditelji nikad nisu pokazali neku brigu za njih, puno puta kad bi djeca tražila susret s bakom i dedom ili tatom izvlačili su se nekim jadnim razlozima! Hvala unaprijed!
  3. Hvala, informacija je nadasve korisna, jer gospođa očito sama sa sobom ima problem. Pas je poslušan i dobar i šteta bi bila takvog kvalitetnog psa vratiti takvom vlasniku,koji pse koristi samo za prodaju štenaca. što bi se reklo za uzgoj u svoju korist. Trenutno ima koker španijelku koja se naravno oštenila, a zlatnu retrivericu je meni poklonila jer joj valjda više nije korisna. Ali nije regilirala dokumentaciju. Knjižica psa je kod mene. Da li to olakšava situaciju? U naprijed hvala!
  4. bivša stanodavka mi je poklonila čipiranog psa,i nije regulirala papirologiju i pri tome se pravi luda................psa koristi za manipulaciju Pas je dobar i ja ga želim zadržati,kakve me posljedice očekuju i koja su moja prava? Hvala!
  5. hvala na hitnom odgovoru,imam još jedno pitanje............na ime od dotične gospođe pas je kod mene i naravno da se nije pobrinula za rješavanje dokumentacije, te ga je tako zapravo napustila, a pas je čipiran. Kakve posljedice mogu očekivati?
  6. Molim hitan odgovor! Na ime izašla sam iz kuće koju mi je iznajmila opunomoćenica vlasnice iz amerike. Problem je nastao onog trenutka kada je obećala da će nas prijaviti na adresu isključivo na moj zahtjev zbog povrata poreza. Iz mjeseca u mjesec se izvlačila da je kuća prodata i da nema svrhe sada nas prijavit i podpisati ugovor. Ja sam prestala plaćati režije i najamninu do visine povrata poreza i olakšica,te izselila. Sada mi prijeti da će utjerati dug ako treba i fizičkim putem. Znam da možda nisam postupila najpametnije,ali nemogu više dozvoliti da me cijede! Koje su moguće posljedice i koja su moja prava? Molim hitan odgovor!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija