Jump to content

Rozaa

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav! Mene zanima što napraviti s nedovršenom građevinom koju smo kupili od 3. vlasnika, a ni onaj prvi nije napravio po glavnom projektu sve. Veličina je ostala ista, u pogledu veličine temelja i visine građevine, ali je izostavljen suteren i podrum i stepenice su unutra okrenute drugačije. Potkrovlje i sam krov su nedovršeni. Trebam li sad tražiti izmjenu glavnog projekta ili napraviti arhitektonski snimak izvedenog stanja i tražiti potvrdu istoga za legalizaciju ilipak ne tražiti ništa jer za građevine za koje je izdana dozvola prije 1991. god (a naša je izana 1987.) ne treba uporabna dozvola već samo potvrde u vezi toga?
  2. Mene zanima što napraviti s nedovršenom građevinom koju smo kupili od 3. vlasnika a ni onaj prvi nije napravio po glavnom projektu sve. Veličina je ostala ista ali je izostavljen suteren i podrum i stepenice su unutra okrenute drugačije. Potkrovlje i sam krov su nedovršeni. Trebam li sad tražiti izmjenu glavnog projekta ili napraviti arhitektonski snimak izvedenog stanja i tražiti potvrdu istoga?
  3. Pozdrav! Mene zanima što napraviti s nedovršenom građevinom koju smo kupili od 3. vlasnika a ni onaj prvi nije napravio po glavnom projektu sve. Veličina je ostala ista ali je izostavljen suteren i podrum i stepenice su unutra okrenute drugačije. Potkrovlje i sam krov su nedovršeni. Trebam li sad tražiti izmjenu glavnog projekta ili napraviti arhitektonski snimak izvedenog stanja i tražiti potvrdu istoga?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija