Jump to content

Bura10

Korisnik
 • Broj objava

  17
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Bura10

 • Rang
  Novak

Osobni podaci

 • Skype
  ante.blazevic6
 1. Lažno prijavljivanje

  U kaznenom postupku K-1560/10 u kojem sam pravomoćno osuđen na osnovu lažne prijave i lažnog svjedočenja podnio sam dva puta reviziju oba puta sam odbijen na zdanju odbijenicu sam podnio ustavnu tužbu prema čl.29.st.1 i st.2. toč. 6. Ustava RH . Kolike su mi šanse pred EU sud za ljudska prava prema čl.6 st.3 točka d). Prijav državnom odvjetništvu za lažno prijavljivanje i svjedočenje je odbijeno jer nisam imao svjedoka osim poligrafa što prema hrvatskom zakonu nije dokaz ali to je jedino što sam mogao učinit da vide da postoje indicije koje pokazuju da postoji sumnja u iskaz tužiteljice i svjedokinje .
 2. Lažno prijavljivanje

  Jesam ali sve odbijene jer nemam svjedoka , tražio sam reviziju na osnovu poligrafa jer sam tužbu dobio nakon godinu dana kad se navodno slučaj desio.
 3. Lažno prijavljivanje

  Poštovani, Molim savjet vezano za prosvjed koji planiram ispred suda a kako bih izbjgao kaznenu prijavu . Želim navest imena osoba koji su me lažno optužili za kazneno djelo .Budući da sam iskoristija sve pravne lijekove da dokažem istinu čak sam bio na poligrafu ni to nisu prihvatli odlučio sam se na mirni prosvjed pred sudom u namjeri da prikažem javnosti istinu jer sumnjam da je puno ljudi upletenu u slučaj iz državnih i lokalnih institucija. Na što moram pazit .
 4. Ovrha

  Na osnovu Rješenja o ovrsi Općinskog suda u Splitu kojem je sud odlučio određuje se ovrha na motornom vozilu ovršenika i to njegovom zapljenom. Motorno vozilo nije više u vlasništvu ovršenika , promjena vlasništva je obavljena prije donošenja riješenja i prema uvidu u MUP motorno vozilo se više ne vodio na moje ime. Protiv zaključka mogu podnijeti prigovor sudu putem Službe upisa (FINA) Molim savjet dali morma pisat prigovor ?
 5. Posjed prolaza

  Kad je ovrha izvršena prema presudi , da li su dozvoljene dodatne radnje u prostoru a koji se odnosi na posjed prolaza određenom stazom .
 6. Posjed prolaza

  r i j e s i o j e: I Nalaze se tuzenicima od 1) do 3), u roku od 8 dana, vratiti tuziteljici oduzeti posjed prolaza preko juznog dijela nekretnine oznacene kao , i baš dijela koji je u nalazu i mišljenju sudskog vještaka od 8. lipnja 2009. g., ucrtan i oznacen slovima I-J-K-L-M-N-I na nacln da sa istog ukloni postavljeni betonski zid, zeljeznu ogradu tzv. ,.matu", betonske blokove i zalo te omoguciti tuziteljici prolaz do njene nekretnine te se zabranjuje tuzenicima od 1) do 3) daljnje uznemiravanje tuziteljicinog posjeda predmetnog prolaza, dok se odbija zahtjev tuziteljice u dijelu koji se odnosi na prijetnju novcanom kaznom. Ovrha : obavljena 16.11.2018
 7. Posjed prolaza

  Rješenje se sastoji od riješio je i obrazloženje: Što je najbitnije ili su obe stavke
 8. Posjed prolaza

  Graditi ili rušiti , mjenjati ili prilagođavati prolaz svojim potrebama
 9. Posjed prolaza

  Dali smi izvoditi radove na prolazu?
 10. Posjed prolaza

  Poštovani, U rješenju suda stoji da se tužiteljici vrati oduzeti posjed prolaza preko određene čestice. Na što sve tužiteljica ima pravo i osim nje dali netko drugi ima to isto pravo posjeda prolaza?
 11. Vlasništvo

  Tužba smetanje posjeda protiv men i oca koji je tokom suđenja preminio pa se nastavlja suđenje protiv svioh koji stječu pravo na očev dio.Otac mi je darovao dio kuće zajedno sa okućnicom na koj se nalazi sporni prolaz za koji susjeda tuži da je imala pravo prolaza prema usmenom dogovoru sa mojim pokojnim ocem što je on u potpunosti negirao na prvom ročišto isto je to rekao i meni.Budući da su moj pok.otac i suprug tužiteljice kupili zajedno zemljište od jednog vlasnika te su izvršili podjeliprema ugovoru u kojem nema spomena o prolazu več se izričito navodi da nema prijepora u vezi međašnika. Na izjavu svjedoka da je tužiteljica prolazila kako je ona navela od 1965 pa sve do zatvaranja prolaza prema izjavi tužiteljice bez dokaza na osnovu svjedočenja svjedoka 8 godina od događaja svi se redom sićaju kada je jučer bilo. Presuda u korist tužene ista ima prilaz sa javne površine i drugi pristup u kojem je i sama suvlasnica vidljivo na prerisu moja parcela je k.č.3856/11 od tužiteljice je k.č.3856/12 a parcela na kojoj je pristup sa južne strane k.č.3856/1 pristup sa sjeverne strane preko javne površine k.č.2556/1 .Moja je parcela uknjižena u zemljišne knjige zajedno sa kućom ista je legalizirana. Ovrha koja je postala nedavno pravomoćna zahtjeva rušenje legalnog zida prolaz preko terase a sve skupa je u vlasništvu moje supruge kojoj sam darovao svoj dio. Vlasnička tužba za smetanje vlasništva je isto izgubljena patrnica je vođean na isti način kao i posjedovna bez obzira što je tužiteljica ili u novom slučaju tužena u izjavi za uknjižbeno očitovanje potpisala da nema prihvača da smo ja i pokojni otac prav i jedini vlasnice predmetne nekrtenine bez bilo kojeg potraživanja. Kupoprodajni ugovor 1966.pdf Preris 22.08.2018.pdf
 12. Revizija

  Imena, datume rođenja, adrese, brojeve spisa mogu objavit ako smo se dobro razumili
 13. Vlasništvo

  Dokazivanje vlasništva za koje postoji valjani dokument kupoprodajni ugovor sa svim bitnim točkama sastavljen od strane odvjetnika 1966 godine proveden u zemljišne knjige u vlasničkoj tužbi pobijen od strane tužene ,vještaka i njenih svjedoka . Zašto mi triba ugovor ili bilo koji dokument ako se može jednostavno pobiti sa svjedocima.
 14. Revizija

  Koje podatke mogu objavit
 15. Revizija

  Poštovani, Osuđen za kazneno djelo čl.129 st.1 KZ misec dana zatvora na godinu kušnje. Svjedokinja u slučaju je jedini dokaz izjava u (prilogu) pa prosudite sami .Svjedokinju nisam susreo na sudu nikada.U drugom postupku za štetu zbog duševnih boli prouzročenih navedenom presudom opet svjedokinje nema . Sve sam pokuša dokazivanje da je sve izmišljeno jednostavno pada jer je svjedokinja dobro potkovana vezama us vim porama ovog jadnog društav . Jedini dokaz koji ja imam je Poligraf na osnovu kojeg sam zatražio reviziju.Znam da nije dokaz na sudu ali nije ni izjava svjedokinje životno uvjerljivi dokaz
×