Jump to content

zlajoan

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. da li postoji advokat u svedskoj koji može skinuti zabranu napominjem vjencana sam za svedskog drzavljanina

    1. drot13

      drot13

      Najbolje da pitaš na nekoj temi, jer rijetko tko vidi i odgovara u profilu, ali svi gledaju teme.

      Pozdrav.

    2. nela63

      nela63

      hvala vam puno pozdrav

  2. gledao sam njihov zakonik i dva su slucaja: -ako je osoba bila u komadu preko 3 mjeseca onda ide zabrana ulaska na 3 mjeseca -ako je osoba bila preko 3 mjeseca ali sa prekidima onda moze uci prvi dan nakon sto istekne 6 mjeseci od prvog ulaska ulaska moj slucaj je pod tockom 2 i prvi ulazak je 12.10.2012., znaci nema nikakve zabrane i mogao bi uci 12.4.2013. sto sam i probao al mi nisu dali... isao sam s osobnom tako da sigurno nemam taj zig... a nitko mi ni usmeno ni pismeno nije rekao za zabranu...
  3. Pozdrav! 11.4. sam vlakom probao preci slovensku granicu ali su me skinuli s vlaka i vratili nazad u hrvatsku jer sam bio duze od tri mjeseca unutar 6 mjeseci(za to sam vec prije platio kaznu na izlasku)... probao sam sutradan preci granicu s autom al opet su me vratili iz istog razloga... kad sam pitao kad mogu ponovo uci carinik mi je rekao tek za 3 mjeseca... oba puta nisam platio nikakvu kaznu niti mi je netko rekao za zabranu od tri mjeseca... zanima me da li mi oni mogu zabraniti ulazak na tri mjeseca bez da su mi to rekli i dali neku potvrdu... i gdje mogu provjeriti imam li tu zabranu?
  4. Osuden sam na sudu zbog posjedovanja marihuane i odredena mi je kazna u iznosu od 1400kn. Odbio sam pravo na zalbu jer smatram da nema svrhe. Jel li samim time i presuda automatski pravomocna? U zapisniku koji su mi dali na sudu pise da je rok za placanje kazne 15 dana po pravomocnosti presude. Zanima me da li tih 15 dana vrijedi od dana kada je presuda izrecena posto sam odbio pravo na zalbu ili mi na kucnu adresu treba doc rjesenje u kojem pise da je presuda pravomocna pa rok onda vrijedi od tog dana. U zapisniku su jos naveli sve podatke o uplati(ziro racun, model, poziv na broj...)
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija