Jump to content

probatio_diabolica

Korisnik
  • Broj objava

    57
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ludilo brale, Selam alejkum ..............
  2. Moći ćete tražiti razvrgnuće civilnom diobom tj. možete, ako kuća glasi na vas režije dolaze na vaše ime a vi ste se bili dužni odjaviti da tamo više ne živite i ako ne želite da računi idu na vaše ime. civilna dioba- prodaja pa na jednake dijelove novac.
  3. podnijeti novi prijedlog na gruntovnicu radi upisa prava vlasništva na ženu 1/1 temeljem ugovora o darovanju ili doživotnom uzdržavanju koji je ista sklopila s majkom, u protivnom tužiti radi utvrđenja prava vlasništva.
  4. Putem sudskog dostavljača cca 173,00 kn ili na oglasnoj ploči suda.
  5. vidi u ugovoru dal predviđa mogućnost prijevremenog raskida. ako ne ništa, ako si potpisao anjmanje godinu dana onda je tako.
  6. Osim da im ostavi oporučno, tada imate pravo na nužni dio.
  7. Pa može i u parničnom kad smo kod toga
  8. Molim obavijesti ako netko pouzdano zna nešto o uredu dotične. Hvala.
  9. ne, eventualno ako preuzmeš ured od nekog ali nisam siguran. kako je tako je.
  10. osoba kod koje ste zaposleni i poslovno sposobna osoba koja se ne bavi nadripisarstvom
  11. Obveznik podnosi prijedlog onom sudu kod kojeg se postupak vodio tj koji je donio rješenje/ presudu temeljem koje ste dužni plaćati uzdržavanje.
  12. ako bi htjeli svaki jednu kuču u cjelosti, onda jedan daruje drugom svoju polovicu i obratno, pa prijedlog zk odjelu radi uknjižbe, kolko znam porez se ne plaća samo između nasljednika iz prvog nasljednog reda.
  13. Rastava braka nema veze sa imovinskim pravima. Ukratko, zena i muz su suvlasnici u 1/2 dijela kuće, sine nema ništa ali ce imati kao zakonski nasljednik jer je kuća bračna stečevina jer su je zajedno radili u braku. Tužba za razvod nema veze s podjelom kuće nego samo da bi se brak razveo, a pošto sin nije maloljetan nema pravo na ništa u tom postupku.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija