Jump to content

Sanja Afrić Crnković

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Lijepo molim pojašnjenje koje su razlike između ovih pojmova: - neprihvaćanje nasljedstva - odricanje od nasljedstva Zahvaljujem na odgovoru!
  2. Poštovani, imam nejasnoća - što konkretno znači "ako nisu utvrđeni nasljednici". Tko utvrđuje nasljednike? Zahvaljujem na odgovoru.
  3. Poštovani, ako se ne održi ostavinska rasprava za nasljeđivanje mirovine (zadnja, od jednog mjeseca), tj. ako nasljednici uopće ne pokrenu postupak jer je ta mirovina jedina imovina pokojnika, može li banka potraživati vraćanje dugova pokojnika od njegovih nasljednika (koji praktički ništa nisu naslijedili jer nije bilo ostavinske) ili se ipak treba održati ostavinska na kojoj se nasljednici trebaju odreći te mirovine da bi zatvorili račun u banci. Hvala na odgovoru.
  4. Zanima me legalizacija garaže, izgrađene 70-tih godina bez građevinske dozvole uz kuću koja ima sve legalne papire (lokacija Rijeka). Garaža ima cca 15m2 ali nije snimljena u katastarskom planu (DOF5/2011). Kakav je postupak i koji je rok legalizacije te cijena svega navedenog. Zahvaljujem na odgovorima!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija