Jump to content

ana_ri77

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ana_ri77 objavio

  1. Bok! Ja sam još prije godinu dana, čim sam dobila rješenje o ovrsi napisala žalbu, kopirala plaćene račune za koje me utužuju...prekjučer sam dobila rješenje da se ovršni postupak obustavlja...nije mi na pamet palo bilo što plaćati...ali, ako nemaš potvrde, onda ćeš teško dokazati...doduše, na 1 račun sam se na zastaru pozvala jer je bio stariji od godinu dana... A navodno to kad platiš nije gotova stvar nego treba još neke poteze napravit, a ne znam točno što...čula sam od mnogo ljudi kako su platili i da tu nije stalo nego im je i dalje stizala ovrha, itd.
  2. Vidjela sam da se nakon 6 mjeseci od poroda žena može vratiti na posao na pola radnog vremena. Ono što mi je nejasno je naknada za ostalu polovicu koju, pretpostavljam i dalje koristi kao rodiljni dopust. Dakle, dobiva li se plaća za pola radnoga vremena i pola rodiljne naknade ili to ipak ide nekako drugačije? Hvala na odgovoru
  3. Evo, ja sam danas bila u EKO FLORU i jedan je račun zastario, ali moram pisati žalbu i pozvai se na zastaru, a tuže me i za jedan iz 8.mj. 2012. koji sam uredno platila. Uglavnom, žena je tamo gledala datum kad je račun plaćen i na onim "pismima" što smo dobili kad je pokrenut postupak. Račun je plaćen prije pokretanja postupka, stoga ovrhu mogu oni objesiti mačku o rep, ali ja moram svejedno napisati žalbu u roku od 8 dana. Eto, nadam se da sam pomogla.
  4. Ne mogu te naći na fejsu. Ukoliko zatrebaš asistenciju bilo koje vrste za javno obraćanje, ja sam ZA! Ovo je prestrašno što su napravili!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija