Jump to content

marealfa2

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Kolegice Majda, žao mi je što nije sve ispalo kako treba, ali morate shvatiti kako se osjeća netko tko možda sutra ili prekosutra ide na ispit i onda dobije takvu informaciju bez ikakvog objašnjenja. Možda bi bilo bolje da ste dojmove napisali kad se sve malo slegne jer ste ovako kod većine nas napravili samo paničnu situaciju, vjerovatno bez ikakve loše namjere. Još jednom, žao mi je što niste prošli i nadam se da ćemo i ja i vi drugi put imati više sreće.
  2. Više puta sam bila bila na slušanju i sve komisije su redom bile vrlo korektne i nitko se nije iživljavao. I nitko tko je znao odgovoriti nije pao, pa bih preporučila da ne širite paniku.
  3. Pa i ja sam pala ali samo iz razloga što nism stigla sve spremiti, prevedeno - pala sam jer nisam znala. Ostalo dvoje je prošlo jer su znali, jedno brilijantno, drugo malo manje brilijantno, ali se je znalo.
  4. Poštovani kolega VladimirS, zbog čega se, ako su vam proslijeđene presude suca Mrčele, oglušujete na dvije moje zamolbe da mi proslijedite presude na mail marealfa2@gmail.com?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija