Jump to content

anđelak

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. može li mi netko pomoći ?ako netko može da mi odgovori?
  2. krivo sam se izrazila nisu orginali u pitanju već zavlačenje odvjetnika tri godine do zastare pa je onda nakon toga potpisao da je izgubio dokumente,koliko ja mislim sad to može biti jedino privatna tužba? a neznam ništa jer pravnik nisam...da li se ovim nešto mjenja?
  3. je li moguće da mi nitko nemože odgovoriti na pitanje o odvetničkom osiguranju i kakva je procedura? :klanja:
  4. zanimljivo,da li mi neko može objasniti kakva je procedura kada odvjetnik koji je vodio predmet "izgubi "dokumente i potpiše da ih je izgubio ?zanima me da li njegovo osiguranje pokriva cjeli iznos tog predmeta? što se tiče odvjetnika suvišno je pričati o njemu i njegovim djelima ne samo u mom predmetu već gledajići po svim medijima, očito na svim poljima njegovog djelovanja!mene isključivo zanima pravda,a novce i onako nemam !da li postoji odvjetnik koji bi se založio za mlade ljude( koji su nažalost već davno pokopani) za nešto što je davno zasluženo?jel mogu tražiti bar toliko za svoje roditelje?da me netko pošteno zastupa bez obzira na poslovne odnose?
  5. traži se odvjetnik u Zagrebu ,pokretanje postupka protiv odvjetnika koji je potpisao da je izgubio dokumente
  6. zanima me još pošto je je tužba prema firmi nakon tri godine bila u zastari prešli smo na privatnu tužbu odvjtnikaka koji je "izgubio papire" pa me zanima da li tu može biti zastare? nisam sigurna da će me netko razumiti ali nadam se, pošto o pravnim zavrzlamama neznam ništa!molim vas pomozite !uputite me! zahvalna!!!!
  7. da li je neko imao slično iskustvo?...kao u filmu?? he he
  8. hvala,nije lako ali nastavljam
  9. [h=2]...kako dalje???[/h] ...počet ću od početka! moj otac je imao firmu i naravno imao je dužnike koji mu nisu platili ,pa se odlučio na sudski postupak!ali dani su išli a odvjetnik ništa konkretno nije radio !moj otac bi se čuo telefonski jer nismo bili u istom mjestu!ali kad je sve postalo sumljivo moj otac nakon tri godine zavlačenja ide u taj ured i ceka čitav dan jer su se spisi "izgubili" naravno odvjetnik je potpisao da će štetu snositi njegovo osiguranje!tada moj otac traži drugog odvjetnika i tada mu bliži član obitelji predlaže svog odvetnika. ali moj otac umire a moja majka nastavlja,kontaktirala je telefonom jer je je i taj odvjetnik iz drugog mjesta!sve je izgledalo neuvjerljivo i sumljivo!nakon toga mama umire pa sam htjela ja nastavit postupak,ali tada umire i odvjtnik!nakon svega toga zovnula sam u odvjetnički ured da bi uzela kopije ali službenica kaže da nikad nisu imali taj slučaj ! provjerila je sve moguće varijante ali bezuspješno! pomozite... imam papirei potpise ali neznam ...kako i od kud poći?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija