Jump to content

arkica

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nitko mi nije odgovorio?!?! Please help!!! Detaljnije o mom slučaju na par postova prije. Da li brat može definirati rečenicu ovako: a)primam svotu x na zajam na 15 godina bez kamata b) primam svotu x na zajam do trenutka smrti oba zajednička roditelja
  2. bovu, hvala na odgovoru. Mislim da si riješio našu situaciju. Još sam detalj: da li brat može definirati rečenicu ovako: a)primam svotu x na zajam na 15 godina bez kamata b) primam svotu x na zajam do trenutka smrti oba zajednička roditelja Hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tebi i administratorima na postojanju ovog foruma!!!
  3. Poštovani, kakav ugovor možemo brat i ja sklopiti kao jamstvo da će mi iznos novaca koji mu SAD dam biti umanjen od sume koju mu moram ispalatiti nakon smrti roditelja za njihov stan? Naime, u stanu živim ja s svojom obitelji i htio bi s jedne strane biti siguran da će se držati dogovora oko stana, a sa druge strane da moji novci neće propasti. Unaprijed zahvaljujem na svakom odgovoru!!!
  4. Hvala puno na odgovoru!!! Ažurirano Hvala puno na odgovoru!!!
  5. Lijepi pozdrav. Molim pomoć oko riješavanja naše pravne zavrzlame: 1. da li majka može sklopiti ugovor o dosmrtnom uzdržavanju sa jednim sinom za jedan stan a sa drugim sinom doživotni ugovor za drugi stan? 2. da li se plaća porez, ako sin daruje stan majci?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija