Jump to content

Žozefin

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala vam PUNO na pomoći, otići ću jedan dan u Mostar i naći odvjetnika, reći ću mu ovo što ste mi rekli. Mislim, nije njihovo ponašanje korektno, skupo sam to platila, a teško sam taj novac zaradila,a oni se ne udostoje niti odgovoriti na službenu zamolbu. Što više reći....
  2. Ja sam čak poslala preporučeno zamolbu (sačuvala sam potvrdu jer sam i očekivala da uopće neće reagirati) naravno, nisu mi nikada odgovorili, sada ima već skoro 2 mjeseca....Želim se ispisati i upisati u Zg tu se radi korektno.
  3. Hvala vam lijepo na odgovoru, konačno netko tko se razumije u problem ! Nisam još podigla tužbu , ne znam imam li pravo na povrat sa stajališta Zakona (koja je to uopće grana obvezno pravo ? na što da se pozovem ? koji propis, članak ... nisam pravnica po struci već računovođa. Zato sam vas pitala, kada bih bila sigurna da ima elemenata, otišla bi jedan dan u Mostar našla odvjetnika i pokrenula tužbu. Shvaćate, ne želim nepotrebno prevaliti toliki put kako bi odvjetnik konstatirao da nema elemenata za tužbu.
  4. Molim vas za pomoć, očajna sam ! Prije 2 godine upisala sam doktorski studij u Mostaru (surađuju sa Splitom) ,inače živim u RH. 2003.god sam po starom programu upisala znanstveni studij na Ekonomiji i sve sam ispite davno položila, samo nisam završni rad napisala (pišem ga, odlučila sam ga dovršiti za par mjeseci).S obzirom na te položene ispite, kad sam upisala doktorski, oslobođena sam polaganja ispita, trebali su mi dodijeliti mentora i samo sam na disertaciji trebala raditi. Našla sam super temu ali oni mi nisu mogli nađi mentora, pa sam ga sama našla,međutim Prof otišao u mirovinu i ostavio me na cjedilu(1 kratkim mailom s skijanja) a ovi s faxa niti nakon 2 god uopće mi se ne javljaju, pisala sam im mailove, slala preporučene molbe(nikad mi nisu odgovorili), osobno kod voditelja bila(obeća mi naći mentora i nikad se više ne javi)....Bitno da su mi naplatili školarinu 47.500,00 kn! Zato se želim ispisati i tražim povrat školarine jer nisam nikakvu uslugu dobila -nisam bila obvezna ići na predavanja, ispite- (svega sam 3 puta bila tamo , na upisu i kako bih uplatila školarinu).Bila sam kod odvjetnika ali on uopće ne razumije problematiku, traži ugovor od mene (a nema ugovora ),tvrdi da se ne smijem ispisati, misli da sam se upisala po uvjetima drugačijim od ostalih polaznika(pa čemu služi natječaj !?)traži da mu donesem vlastite uvjete za natječaj i još hrpu gluposti...Nisam pravnik, već računovođa, ali mi se čini da mi odvjetnik nema pojma.Molim vas da mi kažete koji članak, Zakon, statut...nešto što bi mi pomoglo i slučajno ako znate i možete preporučiti dobrog odvjetnika u Mostaru (jer moram tamo tužiti).Očajna sam ,ne znam kome više da se obratim , nitko se ne razumije u Poslijediplomske.
  5. Molim vas za pomoć, očajna sam ! Prije 2 godine upisala sam doktorski studij u Mostaru (surađuju sa Splitom) ,inače živim u RH. 2003.god sam po starom programu upisala znanstveni studij na Ekonomiji i sve sam ispite davno položila, samo nisam završni rad napisala (pišem ga, odlučila sam ga dovršiti za par mjeseci).S obzirom na te položene ispite, kad sam upisala doktorski, oslobođena sam polaganja ispita, trebali su mi dodijeliti mentora i samo sam na disertaciji trebala raditi. Našla sam super temu ali oni mi nisu mogli nađi mentora, pa sam ga sama našla,međutim Prof otišao u mirovinu i ostavio me na cjedilu(1 kratkim mailom s skijanja) a ovi s faxa niti nakon 2 god uopće mi se ne javljaju, pisala sam im mailove, slala preporučene molbe(nikad mi nisu odgovorili), osobno kod voditelja bila(obeća mi naći mentora i nikad se više ne javi)....Bitno da su mi naplatili školarinu 47.500,00 kn! Zato se želim ispisati i tražim povrat školarine jer nisam nikakvu uslugu dobila -nisam bila obvezna ići na predavanja, ispite- (svega sam 3 puta bila tamo , na upisu i kako bih uplatila školarinu).Bila sam kod odvjetnika ali on uopće ne razumije problematiku, traži ugovor od mene (a nema ugovora ),tvrdi da se ne smijem ispisati, misli da sam se upisala po uvjetima drugačijim od ostalih polaznika(pa čemu služi natječaj !?)traži da mu donesem vlastite uvjete za natječaj i još hrpu gluposti...Nisam pravnik, već računovođa, ali mi se čini da mi odvjetnik nema pojma.Molim vas da mi kažete koji članak, Zakon, statut...nešto što bi mi pomoglo i slučajno ako znate i možete preporučiti dobrog odvjetnika u Mostaru (jer moram tamo tužiti).Očajna sam ,ne znam kome više da se obratim , nitko se ne razumije u Poslijediplomske.
  6. Prije 2 godine upisala sam doktorski studij u Mostaru (surađuju sa Splitom) ,inače živim u RH. 2003.god sam po starom programu upisala znanstveni studij na Ekonomiji i sve sam ispite davno položila, samo nisam završni rad napisala (pišem ga, završiti ću ga za par mjeseci).S obzirom na te položene ispite, kad sam upisala doktorski, oslobođena sam polaganja ispita, trebali su mi dodjeliti mentora i samo sam na disertaciji trebala raditi. Našla sam super temu ali oni mi nisu mogli nađi mentora, pa sam ga sama našla,međutim Prof otišao u mirovinu i ostavio me na cjedilu a ovi s faxa niti nakon 2 god uopće mi se ne javljaju, pisala sam im mailove, slala preporučene molbe, osobno kod voditelja bila....Bitno da su mi naplatili školarinu ! Zato se želim ispisati i traži povrat školarine jer nisam nikakvu uslugu dobila -predavanja, ispiti- (svega sam 3 puta bila tamo , na upisu i kako bih uplatila školarinu).Bila sam kod odvjetnika ali on uopće ne razumije problematiku, traži ugovor od mene (a nema ugovora ),tvrdi da se ne smijem ispisati i još hrpu blesavih stvari...Molim vas da mi kažete koji članak, Zakon, statut...nešto što bi mi pomoglo i ako mi možete preporučiti dobrog odvjetnika u Mostaru (jer moram tamo tužiti).Očajna sam ,ne znam kome više da se obratim , nitko se ne razumije u Poslijediplomske.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija