Jump to content

crny46

Korisnik
 • Broj objava

  636
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  3

crny46 je zadnji put osvojio dan svibanj 3 2017

crny46 objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

O crny46

 • Rang
  Veteran
 1. prodaj,napravi kupoprodajni ugovor i odi na policiju s ugovorom i odjavi vlasništvo. a/a.
 2. otkazni rok i prelazak u drugu firmu

  s... hvala! u nove radne prilike,neprilike i nadasve pobjede ;-)) !
 3. radnik AA zaposlen u firmi X želi dati otkaz i prijeći raditi u firmu Y. firme se bave istom djelatnošću i vrata do vrata su. koliki je otkazni rok? može li bivši poslodavac povući pitanje zaštite tj zabrane prelaska u novu firmu?
 4. Pijana vožnja - kolika kazna?

  a izvanredni lječnički?
 5. stručna procjena hrvi

  starino doista ne znam-možda se neto minjalo.....? ja sam iša na PLP pa na DPL,revizija pa onda na HZMO radi omjera.....izgleda da sam na livom krnjem kolosijeku ;-))
 6. stručna procjena hrvi

  što je to pretkomisija?????? ima prvostupanjska i drugostupanjska.....
 7. Drotos-zato im sad HR plaća odštete u rasponu 120-250.000 kn.
 8. plati kaznu i dobro si proša. što je s vozačkom i s crnim bodovima?
 9. Pravo na godišnji odmor

  poslodavac je u pravu-imaš pravo na 14 radnih dana GO
 10. Iz profesionalne u opću

  Šimune,uz takav staž,čin i omjer pola pola nebi bila manja od 7000 kn,a mogla bi i do 7500....to je odokativno. nadam se da ćeš i dobiti opću i omjer pola pola ....sritno ti i uspješno!
 11. Iz profesionalne u opću

  uz taj omjer bi bilo na ruke oko 7200 kn
 12. Inspekcija-tahograf

  koliko se sićan s seminara kod9 ,rokovi čuvanja su u vozilu 30 dana,a u firmi 3 godine. Dakle u vozilu zadnjih 29 listica i jedan u tahografu,a u sjedištu firme,obrta-zadnje 3 godine.
 13. predstavnik stanara zgrade

  frend je odlučija poslati pismeni zahtjev s fotkama predstavniki.....ako u roku 30 dana ne rješi stanje-ide sam o svom trošku. prije toga upoznat će sve suvlasnike o namjeri,a ako se ne reagira-podnit će parnički postupak protiv svih.
 14. predstavnik stanara zgrade

  predstavnik stanara zgrade-2 ulaza s ukupno 18 stanova...ignorira čovika kojemu povremeno prokišnjava deka/ploča već 2 godine...igrom slučaja san naiša pred zgradu kad ga je susjed pita -mislili on napokon pokrenut sanaciju-on njemu mrtvo hladno-evo ti ključ i ajde ti reci di curi! kaže mu čovik-pa bogati zgrada je pogođena orkanom 93.g -on njemu ma je mojim k.....om! i onda ga susjed pošelje u 3 materine.....susjed je miran i razuman čovik-ali sad želi obaviti radove na cjelokupnom krovištu i tužiti sve suvlasnike stanova! predstavnik stanara kad god triba nešto-njemu je sve 100 tisuća kuna! a kaže na računu imamo 15 ooo kn?????? 25 godina i 18 stanova?????? care -di su pare? što uraditi!???
×