Jump to content

crny46

Korisnik
 • Broj objava

  630
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  3

crny46 je zadnji put osvojio dan svibanj 3 2017

crny46 objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

O crny46

 • Rang
  Veteran
 1. Drotos-zato im sad HR plaća odštete u rasponu 120-250.000 kn.
 2. plati kaznu i dobro si proša. što je s vozačkom i s crnim bodovima?
 3. Pravo na godišnji odmor

  poslodavac je u pravu-imaš pravo na 14 radnih dana GO
 4. Iz profesionalne u opću

  Šimune,uz takav staž,čin i omjer pola pola nebi bila manja od 7000 kn,a mogla bi i do 7500....to je odokativno. nadam se da ćeš i dobiti opću i omjer pola pola ....sritno ti i uspješno!
 5. Iz profesionalne u opću

  uz taj omjer bi bilo na ruke oko 7200 kn
 6. Inspekcija-tahograf

  koliko se sićan s seminara kod9 ,rokovi čuvanja su u vozilu 30 dana,a u firmi 3 godine. Dakle u vozilu zadnjih 29 listica i jedan u tahografu,a u sjedištu firme,obrta-zadnje 3 godine.
 7. predstavnik stanara zgrade

  frend je odlučija poslati pismeni zahtjev s fotkama predstavniki.....ako u roku 30 dana ne rješi stanje-ide sam o svom trošku. prije toga upoznat će sve suvlasnike o namjeri,a ako se ne reagira-podnit će parnički postupak protiv svih.
 8. predstavnik stanara zgrade

  predstavnik stanara zgrade-2 ulaza s ukupno 18 stanova...ignorira čovika kojemu povremeno prokišnjava deka/ploča već 2 godine...igrom slučaja san naiša pred zgradu kad ga je susjed pita -mislili on napokon pokrenut sanaciju-on njemu mrtvo hladno-evo ti ključ i ajde ti reci di curi! kaže mu čovik-pa bogati zgrada je pogođena orkanom 93.g -on njemu ma je mojim k.....om! i onda ga susjed pošelje u 3 materine.....susjed je miran i razuman čovik-ali sad želi obaviti radove na cjelokupnom krovištu i tužiti sve suvlasnike stanova! predstavnik stanara kad god triba nešto-njemu je sve 100 tisuća kuna! a kaže na računu imamo 15 ooo kn?????? 25 godina i 18 stanova?????? care -di su pare? što uraditi!???
 9. Tuzba autobusnog poduzeca

  da bi prosjek bija 140 km/h brzina bi bia više,manje oko 220 km/h. i uz i nizput ....samo sam 2 M km proveza....i znam što pišem.....busu je srednja brzina-prosječna oko 55 km /h, osobnom autu oko 65 km/h. na autoputu osobni auto nije limitiran osim savješću vozača,i policijom. ali autobus je limitiran! nadalje-ako misliš tužiti firmu-u busu imaš tahograf koji bilježi vrime i brzinu-u busu moraju vozači imati listiće za zadnjih 30 dana,a u firmi unazad 3 godine!
 10. Tuzba autobusnog poduzeca

  autobus je limitiran na max brzinu 100 km/h....da je vozija 150-160 i slalom radija-nebi pisa više ništa.
 11. Kraj službenog puta

  u mojoj ex firmi završetak službenoga puta je onda kad se uđe u matičnu kuću.
 12. Kazna za alkohol

  moj slučaj jako sličan tvojemu-uložija san prigovor ( predložena kazna 5000 kn ,trošak 500 kn i 12 miseci pješaka) i sve u prigovoru ,sukladno drotovom prijedlogu prigovora-žalbe, dokumentirao. Dobija poziv za PS i ceduljicu da nazovem,jer sam daleko od PS. konačno je preuda PS bila- 3000 kn ,plativo 2/3 u roku 6 miseci,trošak 150 kn plativo u roku 15 dana i 3 miseca pjehe!
 13. Prodaja odjavljenog automobila

  sastaviti klasičan kupoprodajni ugovor,i to je to. ako se auto neće registrirati,već će ići za rez.dijelove-on tebi keš-ti njemu ključe i ćao bela.
 14. izvanredni liječnički pregled

  možeš di god poželiš....medicina je umrežena glede povijesti bolesti...razlog izvanrednoga lječničkog pregleda-s med.rada će te poslati specijalisti po uzroku istoga,pa ona nazad na konačnu ocijenu....pogledaj cijene-razlika je i do 150 kn od jedne do druge ambulante medicine rada...
×