Jump to content

crny46

Korisnik
  • Broj objava

    645
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  • Osvojio dana

    3

Sve što je crny46 objavio

  1. moje mišljenje je da nema ništa od povrata akontacije-kapare. da je prodavatelj odustao, novac se vraća.....ali ovako,nema šanse da vrati!
  2. Gospon Profa! Zar nije po 6a uračunat staž 40 godina???
  3. jednostavno pokušaj nači posa i rasi minimalno godinu dana
  4. stella-vrlo jednostavno-namjerno zavlače do krajnjega roka zastare jer time dobivaju max kamate....to je poanta priče.
  5. nikakva.....moraš barem godinu dana raditi da bi ima pravo na novi obračun.
  6. kako ući u Srbiju? osobna,putovnica,viza????
  7. na ostavinskoj raspravi prihvati svoj dio .
  8. s 1,56 osim lječnika opće medicine ići ćeš kod psihijatra na pregled.
  9. bolje pazite svi koji kao i ja imate opću nespoosobnost-da nebi za par godina na reviziju!
  10. ninja ostavi se rekla-kazala i to ex supruga! upast ćeš u kašetu brukava,ništa nemožeš dokazati a oni se mogu sutra pomiriti a ti ćeš na kraju biti......da ne kažem šta. Odluke se donose na osnovu činjanica,a ti nemaš ništa osim što je ona rekla. Ostavi se ćorava posla.
  11. drotos-znaš kakvi su mladi ljudi.....ko zna di je ugovor. uglavnom rič je o tome da za nešto manju plaću ide raditi 90ak sati misečno manje i nema brige oko dokumentacije i novaca od naplate. uz sve to,stari gazda je počeja gomilati dugove-a novi mu je ex radni kolega.
  12. nemaju ništa osim ugovora o radu. bit će malo čupavo jer je rič o čoviku koji je bija poslovođa,a prelazi u konkurenstku firmu-vrata do vrata!
  13. Molim za pomoć-čovik koji je zaposlen na neodređeno,u firmi proveja 5 godina želi dati otkaz. Ima li netko primjer kako to pismeno podniti i koliki je otkazni rok-želi odraditi do kraja siječnja a od 1.veljače ima posao osiguran. Unaprijed hvala!
  14. ovisi o obrani-može sve tri opcije su otvorene
  15. prodaj,napravi kupoprodajni ugovor i odi na policiju s ugovorom i odjavi vlasništvo. a/a.
  16. s... hvala! u nove radne prilike,neprilike i nadasve pobjede ;-)) !
  17. radnik AA zaposlen u firmi X želi dati otkaz i prijeći raditi u firmu Y. firme se bave istom djelatnošću i vrata do vrata su. koliki je otkazni rok? može li bivši poslodavac povući pitanje zaštite tj zabrane prelaska u novu firmu?
  18. starino doista ne znam-možda se neto minjalo.....? ja sam iša na PLP pa na DPL,revizija pa onda na HZMO radi omjera.....izgleda da sam na livom krnjem kolosijeku ;-))
  19. što je to pretkomisija?????? ima prvostupanjska i drugostupanjska.....
  20. Drotos-zato im sad HR plaća odštete u rasponu 120-250.000 kn.
  21. plati kaznu i dobro si proša. što je s vozačkom i s crnim bodovima?
  22. poslodavac je u pravu-imaš pravo na 14 radnih dana GO
  23. Šimune,uz takav staž,čin i omjer pola pola nebi bila manja od 7000 kn,a mogla bi i do 7500....to je odokativno. nadam se da ćeš i dobiti opću i omjer pola pola ....sritno ti i uspješno!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija