Jump to content

Ancica

Korisnik
 • Broj objava

  55
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Ancica

 • Rang
  Iskusan

Osobni podaci

 • Web stranica
  www.sunceko.net
 1. ne. vi ste zakupili domenu na određeno vrijeme, ne i sadržaj prethodnog zakupnika domene. nije "domena" polagala pravo na autorska prava i ino što se nalazilo na serveru već prethodni zakupnik domene. hoster domene vam zasigurno nije predao na korištenje sadržaj prethodnog zakupnika domene, a ukoliko je to napravio greškom, dužan je odmah sve to izbrisati sa servera, (mada čisto sumnjam da imate istog hostera kao i prethodni zakupnik domene), osim ukoliko imate ugovor s prethodnim zakupnikom domene iz kojeg je razvidno da vam dopušta korištenje sadržaja koji se nalazio na serveru u vrijeme kada je isti bio zakupnik domene.
 2. Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače (NN 137/2015. i 132/2017.) "Vozači i kandidati za vozače koji su medicinski kontrolirani mogu biti ocijenjeni sposobnima za vožnju nakon isteka godine dana bez epileptičkog napada uz uvjet da lijekovi (ako ih vozač ili kandidat za vozača uzima kao terapiju) u terapijskim dozama nisu kontraindicirani za sigurno upravljanje vozilom..."...
 3. Autorsko pravo na web stranicu

  obzirom je stranica online preko 15 godina, vjerojatno ju je posrkal archive.org [internet archive: https://archive.org/about - pohranjuje i arhivira, (i), web stranice "kroz vrijeme" te funkcionira kao "digitalna vremenska kapsula" (svaku pohranjenu i arhiviranu web stranicu moguće je "pregledati od prvog do zadnjeg arhiviranja")] pa preporučam baciti pogled i pronaći, po godinama, kaj je arhivirano.
 4. Ima li smisla biti na burzi, bez naknade?

  provjerite obvezu koja proizlazi po tom školovanju.
×