Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Ancica

Korisnik
 • Broj objava

  54
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Ancica

 • Rang
  Iskusan

Osobni podaci

 • Web stranica
  www.sunceko.net
 1. Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače (NN 137/2015. i 132/2017.) "Vozači i kandidati za vozače koji su medicinski kontrolirani mogu biti ocijenjeni sposobnima za vožnju nakon isteka godine dana bez epileptičkog napada uz uvjet da lijekovi (ako ih vozač ili kandidat za vozača uzima kao terapiju) u terapijskim dozama nisu kontraindicirani za sigurno upravljanje vozilom..."...
 2. Autorsko pravo na web stranicu

  obzirom je stranica online preko 15 godina, vjerojatno ju je posrkal archive.org [internet archive: https://archive.org/about - pohranjuje i arhivira, (i), web stranice "kroz vrijeme" te funkcionira kao "digitalna vremenska kapsula" (svaku pohranjenu i arhiviranu web stranicu moguće je "pregledati od prvog do zadnjeg arhiviranja")] pa preporučam baciti pogled i pronaći, po godinama, kaj je arhivirano.
 3. Ima li smisla biti na burzi, bez naknade?

  provjerite obvezu koja proizlazi po tom školovanju.
×