Jump to content

pikonja

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Plaćam direktno u banci i na svakoj uplati je njegovo ime iako moj dolje potpis Tu je meni i nejasno šta sa životnim osiguranjemir koje se vodi na njegovo ime kao nisuocu kredita a Generali osiguranje ne odgovara na pitanja niti to banku zanima...znači morali smo ostavit depozit...tko dobiva novac na kraju otplate ako doživimo....ispada da on a ja plaćam?
  2. Da i u sporazumu piše da ja preuzimam zajedno sa vlasništvom nekretnine u cijelosti i otplatu kredita i broj kredita...znači sve5je navedeno i ovjereno.
  3. Da...u sporazumu je navedeno da se bivši odriče svog 1/2 dijela te da imovina u cijelosti pripada meni...sve je ovjerno kod javnog bilježnika
  4. Poštovani, rastavljena sam 4.g i sporazumno smo se dogovorili bivši suprug i ja oko imovine kod odvjetnika da ostavlja svoj dio kuće meni. Ja sam ostala sa djecom u kući preuzela kredit za kuću koji redovito plaćam i vlasnički list glasi na mene, ali kredit od 2006 g. glasi na bivšeg jer je on nosioc kredita u PBZ a ja sudužnik.Zanima me iako ja plaćam kredit i ako sam vlasnik kuće , da li on u budućnosti može zatražiti neka prava po pitanju imovine jer se u uplatama nigdje ne spominje moje nego njegovo ime? Ja imam jedan manji kredit na sebi koji izlazi ove godine te nisam trenutno u mogućnosti prebaciti cijeli kredit na sebe pa me brine da li igra ulogu to što je on i dalje nosioc kredita i ima životno osiguranje vezano uz kredit?
  5. Rastavljena sam 4g, ostala sam u kući s djecom koju smo kupili 2006g, i sporazumno dogovorili da kuća ostaje na meni i ja otplaćujem ostatak kredita, sve režije .Imam vlasnički list , ali kredit i dalje glasi na bivšeg supruga jer je on nosioc kredita a ja sudužnik.Mene zanima kako redovno plačam kredit svih ovih godina da li on u nekom slučaju može u budućnosti zatražiti nešto od te kuće i ako kažem ja sam vlasnica a samo kredit glasi na njega i životno osiguranje koje je moralo biti na njemu kao nosiocu kredita.Bojim se da ne bi on u budućnosti imao kakva prava na nekretninu? Hvala

    1. pikonja

      pikonja

      Da.....sporazum je ovjeren kod javnog bilježnika i u njemu piše da i njegov dio nekretnine 1/2 u cijelosti pripada meni.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija