Jump to content

pekimiha

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je pekimiha objavio

  1. Početkom 4. mjeseca sam dogovorio sa tvrtkom jdoo izgradnju i montažu stubišne i balkonske ograde. Ugovor nismo potpisivali , avans od 8500kn je uplaćen po ponudi (postoji dokaz o uplati na internet bankarstvu). Rok za zavrsetak radova smo dogovorili za kraj 5mjeseca( postoji dokaz u vidu sms poruka) Radovi do tada nisu ni započeti zbog zdrastvenih problema izvođača ,te je rok pomaknut za 15.7. Evo došao i 9 mjesec , radovi nisu zapoceti, jedino je došao jednom prilikom sa par zeljeznih stupova koje nije niti fiksirao , tražio dali bi mu mogao uplatit još sredstava za dovršetak . Odbio sam mu uplatit jos sredstava bez da napravi bar polovicu ograde. Uglavnom zatrazio sam povrat avansa posto nemogu cekat vise, adaptirao sam stan u obiteljskoj kuci na 2 katu, te mi jedino ograda treba da se preselim,jer imam malu djecu i ne želim riskirat pad s takve visine. Jednom tjedno mi se javi sms porukom da nema sredstava da mi vrati avans, te da mora dovrsit drugi posao da bi mogao meni pocet,i tako iz tjedna u tjedan. Ja vjerujem da sam zrtva prijevare, te razmisljam kaznenoj prijavi za prijevaru,ali posto trenutno moram po hitnom postupku naci nekog drugog da mi sklepa bilo kakvu ogradu , sto bi se desilo ako je njega kazneno prijavim, a on se slucajno pojavi dovrsit ogradu(u sto sumnjam) , a ograda bude gotova od drugog izvođača?
  2. Imam ovrhu zagrebačke banke iz 2010 godine, koju sam prije pola godine počeo vraćati, tj. FINA mi uzima trećinu plaće.Pola duga sam riješio, ali sam počeo nedavno dobivat maloprodajne račune od zagrebačke banke za odvjetničke troškove.Za veljaču je bio tridesetak kuna , ali za ožujak 1200kn.Bio bi zahvalan ako netko zna za što je taj uopće maloprodajni račun , kako je do tih troškova došlo, jer ovrha je na snazi dvije godine, a obračunsko razdoblje za ove troškove je od 01.03.2013-31.03.2013. Hvala
  3. Račun blokiran dva dana prije uplate plaće + božićnice , novci još stoje nedirnuti.Moje pitanje je , dali postoji mogućnost ikako spasim svoj dio, tj. da u FINA-i prilikom otvaranja zaštićenog računa, donesem svoju platnu listu , i zatražim da se pošalje banci nalog za preknjižavanje te zadnje uplate ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija