Jump to content

brusli

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav Spitfire. U istoj sam situaciji.. Na nosivom zidu je napravljen otvor za vrata 200x100 te postavljena vrata. Stara vrata su zatvorena. Na tom katu samo je stan u mome vlasništvu. Želim pitati kada treba li kakva suglasnost ili pečat statista. Hvala svima za savjet
  2. brusli

    Ovrha

    Prošlo još pola godine a stanje isto. Auto još u garaži. Palo mi je napamet da ga izvučem vani i da zovem pauka da ga odveze pa da su oni odgovorni za njega. MOLIM VAS za dobar savjet.
  3. brusli

    Ovrha

    Nisam siguran jesam li postavio pitanje na pravom mjestu. Molio bih za savjet. Naime, nakon izvršene ovrhe ostao mi je u garaži auto (vlasnik ovršenik) koji ga nema namjeru izvesti. Pošto je meni ostavljen na čuvanje što mi je činiti. Ako ga ja izvadim vani dali odgovaram za štetu? Postoji li možda kakvo dobro rješenje?
  4. Tip ne želi primiti tužbu i vjerovatno ima veze na sudu tako da ispadne kao "nema ga doma". Vidio sam da je prijedlog zakona da nakon dostavljanja 5 puta poštom tužba stavlja na oglasnu ploču u policiji i ukoliko se tip ne pojavi automatski gubi spor. To bi bilo pravedno. Na koji način ga još mogu privesti uz pomoć policije?
  5. Dragi moji parničim se na Općinskom sudu i čini mi se da sam u slijepoj ulici. Vlasnik sam garaže u koju je prije kupnje uletio tip. Prijašnji vlasnik se također potezao po sudovima. Nego da se vratim na slučaj. Sud mu je slao pozive 5 puta koje on nije primao (nije želio). Odvjetnica mi govori da je jedino rješenje da mu uruči javni bilježnik. Mislim da je to bacanje novca jer ni to neće htjeti primiti. Molim za pravni savjet. Hvala!
  6. Imam isti problem. Posjedujem nekretninu u koju je upao lokalni bandit. Nasljedio sam spor koji traje vec 1,5 god. Znam da me moze izbaciti ako uđem u nekretninu na koju sam se uknjižio. Odvjetnik mi je rekao da spor traje od 5-15 god. i da placam sve troškove. Na kraju se mogu naplatiti od njega (to jos nikome nije uspjelo jer nema ništa na sebi). Možete mi dati pravni savjet kako ubrzati postupak i koliko bi mogao trajati.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija