Jump to content

LaLaArtemis

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. They said we will go far, but they don't know how far we'll go:... drdjemo, javi se na face
  2. Bitno da su oni isčačkali da sam ja konobarila, to je jaaaako bitno i to je valjda trebalo u ovom postu umanjiti moje mentalne sposobnosti jer sam ja jelte "samo" konobarica. Samo da objasnim svima - konobarenje je pošten posao za onoga tko ga hoće pošteno radit, ponekad i zamoran posao (kad moraš na radnom mjestu bit i hladan i hipersenzitivan i psiholog i psihijatar i najbolji frend, jelte).... pa ako ga netko smatra manje vrijednim od tipkaranja u nekom fejk ofisu onda je taj netko na gadnom mentalnom gubitku. FalaPusaBok
  3. pokahontas, kaj se uzbuđuješ bezveze. ovo su samo pokušaji skidanja ljage s njihovog imena.... tu se vade na neke kompjuterske pogreške i slične gluposti, zanima me kako će opravdati riječi dotične koja nas je upisivala (podaci poznati svima koje je upisivala po ovom pricipu): "to se ne odnosi na vas, naš je ugovor napisan po špranci, vas upisujemo po posebnom programu pa se oko navedenog članka (onaj sedmi, jelte) netrebate brinuti." I to nije kleveta, sva sreća, ima nas koji su upisani po istom principu, rečena nam je apsolutno ista stvar tako da će izaći na vidjelo tko je ovdje lud.
  4. auf.... ovo je grdo.... možda provjera potpisa na ugovoru?!? al svakako češ morat u rat sa operaterima...
  5. Poštovana "školo".... Iznošenje činjenica o tome što se dogodilo i na koji način, te traženje savjeta putem javnog foruma nit je kleveta, nit kazneno djelo. Nadalje, ja sam stupila u kontakt sa odvjetničkim uredom koji zastupa moj i slučaj mojih kolega koji su također doživjeli isto postupanje sa Vaše strane. Ured nije do dana današnjeg zaprimio nikakav dokument vezan za obustavu ovrhe, te me zanima, kada je postupak obustavljen, gdje je moja kopija tog dokumenta i kako to da ja, nad kojoj se provodi navodno obustavjlena ovrha, za obustavu neznam. Isto tako me jako zanima na koji ste to način došli do informacije na kojem sam radnom mjestu bila zaposlena? Jest, možete saznati preko mirovinskog za kojeg sam poslodavca radila, ali ne na kojoj poziciji.
  6. ma neću se ja spuštat tako nisko. ak se još netko nađe ovako prevaren, nek mi se javi da ga uputim što dalje. Svi koji su se našli u ovoj šugavoj priči su več poduzeli što treba, skupa samnom
  7. Javi mi se podhotno na face, pod imenom Lala Artemis sam tamo, pokrecemo se grupno, dobili smo pravnicu iz drustva potrosac!
  8. Pa potpisala sam i ja kolege, znači da su nas sve dobro nasanjkali svojim praznim pričama! A sad, ak je vama veći cilj trubit o tome što je suludo a što ne u ovoj situaciji, ok, sam dajte, al ubacite i pokoji savjet kako sad to riješit!
  9. Zar nam nitko ne može pomoći? Suludo mi je da topic ima 400 i kusur pregleda, a nitko ni jednu pametnu za reći!
  10. Poštovani, u gadnom sam problemu, kao i moji kolege koji samnom upisali tečaj, očito po prevari. U travnju 2011 na kućnu adresu mi je stigao dopis od navedene škole u kojem me pozivaju na upisivanje bilokojeg programa obrazovanja, sa odgodom plaćanja školovanja 3 godine od upisa na obrazovni program. 29.4.2011. upisala odabrani program obrazovanja, potpisala sam ugovor u čijem članku 4. piše da se školarina plača najkasnije 3 godine od potpisivanja ugovora, a u članku 7. pak piše, da se početak plaćanja odgađa do pronalaska zaposlenja. Ja sam u tom trenutku bila zaposlena, radila sam na tom radnom mjestu još od rujna 2010 godine, te sam baš iz tog razloga pitala za taj članak 7., a gospodična u referadi mi je rekla kako je to samo špranca ugovora, jer oni često imaju takve akcije za nezaposlene sa burze, da nek se na to ne obazirem. Dopis u kojem mi je ponuđeno školovanje s odgodom od 3 godine mi je pri upisu oduzet. Preokret cijele priče se događa krajem tjedna, kada na adrese mojih kolega i mene dolaze ovrhe na školarinu, koja se po dogovorenim uvjetima sa školom, trebala početi plaćati tek u travnju 2014 godine! Razgovarala sam sa dotičnom gospodičnom iz referade škole, istom onom koja nas je i upisala, i ona tvrdi da su nama dopisi poslani jer smo bili na burzi! Ja osobno na burzi nikad nisam bila među vidljivim tražiteljima posla jer sam redovan student i nemam ni prava biti u toj skupini, a osim toga, bila sam u radnom odnosu minimalno 7 mjeseci prije primitka dopisa! Također, kolega koji je samnom upisao programje bio i još uvijek je zaposlen! Dakle, nemoguće je da su nam dopisi poslani kao nezaposlenima, u samim dopisima je bilo navedeno odgađanje plaćanja na 3 godine od upisa, kao nekakva stipendija, no oni su nam dopise pri upisu uzeli i sada nažalost više nemamo za to pisan dokaz, a oni se drže ugovora! Nismo pametni što napraviti i kome se obratiti!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija