Jump to content

blub

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Yêu Quân Chùa http://biareview.com/ http://anztheme.com/ thành lập doanh nghiệp tư vấn pháp luật dịch vụ kế toán công ty luật ch nào thuấn di. Chỉ có trong những khu như Tử Kinh Đảo mới có thể thuấn di. Nhưng một vài nơi quan trọng như Nguyên Thủy Bí Cảnh của tộc nhân loại ta, cũng không có cách nào thuấn di. " La Phong thầm nghĩ… " Chẳng lẽ Diễm Thần Tộc cũng như vậy, chung quanh tộc quần mấy trăm năm ánh sáng cũng không thể thuấn di? "

    Với thủ đoạn Vũ Trụ Chi Chủ, đem hoa văn quy luật đặc thù điêu khắc vào một vài kiến trúc khổng lồ, sau đó dùng những tinh thạch như Hỏa Thần Nguyên Tinh khu động, hoàn toàn có thể duy trì rất lâu, phong tỏa không gian, hoặc thông qua một vài chí bảo cũng có thể thi triển được.

    "Nh

  2. Ovako, sutra idem na PU u vezi odgode oduzimanja vozacke dozvole (navodno da mogu na godinu dana). Imam dvije uplatnice, sudski troskovi i kazna. Jucer sam platio 200 za kaznu i 200 za troskove. Bilo mi je receno neka placam pola-pola. Nisam isao na sud zatraziti placanje na rate posto ste mi savjetovali da mogu poceti placat sam kako mogu. S obzirom da sam nezaposlen, platio sam 400 kn. Samo me zanima jel radim kako treba? Hvala vam unaprijed. Iskreno, trudim se da isplatim regres osiguranju jer bi bilo nezgodno da izgubim 30% bonusa. Moram platiti do 15.10.2013. S tim se najvise borim jer sam cuo/procitao da sa sudom nije bas tako "ostro". Ako ste me shvatili
  3. Ja vam se lijepo zahvaljujem na pomoci. Nadam se da vas vise necu smetati Lijep pozdrav i svako dobro vam zelim.
  4. Ok, ja vas razumijem. U toj prvostupanjskoj tj. nepravomocnoj presudbi stoji da je kazna ublazena do te i te mjere s obzirom na okolnosti.. bla bla... Ako se u 15 dana ne podmire troskovi doci ce do prisilne naplate bla bla...Receno mi je da ce sa suda AKO SE NE ZALIM U ROKU OD 8 DANA STICI PRAVOMOCNA PRESUDA. Oprostite na "vikanju". Tako mi je rekao nacelnik. Znaci da kad stigne pravomocna presuda, da tek onda imam pravo da trazim obrocno placanje, tj placanje na rate i da se imam pravo dogovoriti s policijim u vezi oduzimanja vozacke. Usput mi je rekao da mogu odgodit oduzimanje B kategorije do godinu dana, sto bi mi itekako odgovaralo. Ja vozim i dalje s obzirom na trulu situaciju u poslu i drzavi i sad mi zelite reci da riskiram previse?!
  5. Da vam iskreno kazem, meni ovo nije jasno. "Lik" kojeg sam spomenuo dole u tekstu je bivsi nacelnik policije. Rekao je da se ne isplati zaliti jer je kazna pre blaga s obzirom na kolicinu alkohola, saobracajku, lakse ozljedjenu osobu...etc. Procitao mi je sve te clanke koji pisu u prekrsajnom nalogu i rekao da sam prosao fakat dobro. Rekao je da ce ukoliko se ne zalim, stici pravomocno rjesenje i to uskoro i da se tek onda moze srediti obrocno placanje. Nemam nikakva iskustva u tome, ni osobna ni od strane prijatelja/kolega, tako da mi je ovo nesto sasvim novo. Nisam mutav, ali ste me zbunili. Bez zamjere ako sam nesto krivo razumio.... LP
  6. Iskreno, nisam vas razumio. Znaci, dobio sam 2 uplatnice. Kazna i sudski troskovi. Bilo mi je receno da kada dobijem pravomocnu presudu mogu ici do suda i moliti za obrocno placanje. Jel ova informacija tocna? I btw, imao sam pravo uloziti prigovor do srijede, pa posto nisam, zanima me kada cca stize pravomocna presuda? Hvala vam puno.
  7. Hvala vam na odgovoru, ali ipak sam odustao od zalbe. Samo me zanima jos jedna stvar. Na koliko maximalno rata mogu platiti kaznu? I dali pod obrocno placanje ulaze i sudski troskovi?! Lijep pozdrav i hvala jos jednom.
  8. hvala vam na savjetu. medjutim, dobio sam savjet od ajmo tako reci vrlo vazne osobe koji mi je rekla da odustanem od zalbe jer je ovo mnogo ublazeno i da bi bi mogao napravit vecu glupost ako ulozim prigovor. iskreno, citam po netu i vidim da su ljudi za 0.6 dobili vecu kaznu nego ja s 2.3 promila. imam vremena do srijede predat zalbu. stvarno sam zbunjen. neznam vise nista... citao mi je taj "lik" zakone na netu i rekao da bi jedino mogao dobiti vecu kaznu. ono, u smislu da ne provociram sud... ako me razmijete.
  9. Hvala na odgovoru. Ako itko ima jos kakav savjet ili primjedbu neka slobodno iznese svoje misljenje, ma kakvo god ono bilo. Bio bih vam zahvalan, jer do utorka moram predati zalbu. Pozdrav!
  10. Nazalost nije, jer je lik od osiguranja trazio 5600kn i na kraju dobio 4500 kn... Maksimalno me "ozmeknuo". Steta na njegovom vozilu je manja od 1000 kn.
  11. Pozdrav svima. Evo je jednog "pametnog" na forumu. Prica ide ovako... Prije nekih mjesec dana imao sam nezgodu s manjom materijalnom stetom i izmjerili su mi 2.3 promila (mnogo, znam). Jucer sam dobio rijesenje sa suda, kazna je 3500 kn i oduzimanje vozacke na 4 mjeseca. Ruku na srce, prosao sam vise nego dobro. Sud je u olakotnu okolnost uzeo to da mi je to prva greska u prometu i da je na mojem autu puno veca steta. E sad, kao sto vec svi znate imam pravo na prigovor u roku od 8 dana. Radim na tome. Zanima me dali imam kakve sanse da mi se kazna ublazi!? Problem je naravno vozacka jer sam na cesti svaki dam. Trenutno sam nezaposlen i radim kod oca kao ispomoc. Znam da sam pogrijesio sto sam sjeo za volan pijan, al vam molim da me ne razapinjete na kriz jer fakat trebam pomoc Svaki savjet je dobrodosao... Hvala vam unaprijed!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija