Jump to content

bimbo_fimbo

Korisnik
 • Broj objava

  21
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Garancija na odjeću/obuću

  Pozdrav svima! Prije nešto vise od dva mjeseca kupio sam (relativno skupe) cipele. Cipele su održavane i nepretjerano nošene, no ipak se na njima pojavilo nepopravljivo oštećenje (puknuće đona čitavom duljinom!). Zanima me kakva su mi prava povrata / zamjene dotične obuće? Imam račun od kupnje. Hvala puno i pozdrav!
 2. Radni / neradni dani

  5. ozujka sam dobio obavijest, 11. ozujka sam pristupio na salter. Ako dobro racunam, 11. ozujka je bio peti dan! Hvala i pozdrav
 3. Radni / neradni dani

  Hvala, ali to znam. Zanima me da li je igdje definirano da su subota/nedjelja neradni dani (koliko vidim u clanku 4 citiranog zakona navodi se 'nedjelja, blagdn, odnosno neradni dan'). Naime, zasto pitam. Dobio sam posiljku iz inozemstva, i s obzirom da u trenutku dostave nisam bio doma, postar je ostavio obavijest o primitku posiljke. U ponedjeljak prosli tjedn me gospodja na salteru u posti u Branimirovoj hladno otpremila rekavsi da oni racunaju subotu i nedjelju kao radne dane, i da su posiljku vratili posiljatelju. Nakon kraceg razgovora, gospodja je rekla: Vama mozda vikend nisu radni dani, ali nama jesu!'. Mislim napisati prigovor posti na ovakvo postupanje (ranije koliko se sjecam nisu racunali vikend u radne dane kod vracnja posiljki), pa me zanima na sto se mogu pozvati. Nazalost, citva ova situacija ce mi stvoriti dosta troskova Hvala puno i lijep pozdrav
 4. Radni / neradni dani

  Dobar dan! Zanima me kojim zakonom i kako tocno su definirani subota i nedjelja - kao radni ili neradni dani? Hvala puno i lijep pozdrav!
 5. Narudzba knjige iz Svicarske

  Ljudi, molim vas pomoc - carina mi zeli cariniti knjigu. Na koje akte da se pozovem? Hvala puno!
 6. pozdrav! narucio sam jednu relativno skupu knjigu iz Svicarske (bibliofilsko izdanje) pa me zanima postupanje carina u slucaju takvih narudzbi i isporuka u Hrvatsku. Sto da ocekujem? hvala i lijep pozdrav!
×