Jump to content

MarioSamo

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Znači alimantacija može, ali viđanje djeteta ne može...e sad bi ja trebao postupiti tako da tražim ovrhu nad djetetom što znači da po moje dijete ide sudski ovršitelj i dva policaca i dovoze mi dijete i vraćaju ga nazad...mislim stvarno !
  2. Prvo pitanje je zašto Fina neobavještava što je i kako ovršila i zbog čega za svako izlistanje traži 90 kn ?????
  3. Neznam otkud i početi jer ovo što se dešava van svake je pameti ! Mislim kako je počelo nevidim kraja. Prvo dobijete ovrhu zaneplaćene rate tuđeg kredita, e onda Vam vašamatična banka (zagrebačka) sve minuse i kartično poslovanje pa ste njima dužni preko noći 20.000 kuna pa vam i to nakaleme na ovrhu! E sad kome šta platit ...Imaš kredit u mom slučaju dva i oni se nemogu naplatit jer postoji ovrha jer ako platite rtu kredita na račun fina to pokupi sebi, i onda dug na dug.... odete u Finu iznervirani i tražite da Vamm izlistaju šta je tu ko ovršio jer pojma nemate uzim ko kko stigne i koliko hoće, i onda vam ljubazzno plavušakaže " Da vi imate pet listova to vam košta 450,00 kuna da vam isprintamo... samo sam izašao iz Fine i pomislio na koju stranu da krenem "Sava, pruga,bandera " Jedino što mi preostaje da uzmem broj sa bandere da to sve platim i fino predam kuću zelenašu jer barem neću bit dužan nikome a ja ću na ulicu ! Pitam se dali postoji kakva institucija kja se bavi sa time mislim legalna d savjetuje građane šta da rade kako iz ovoga...poštar od prijatelja postao mi je mrski neprijatelj....nemogu više !
  4. Bivša supruga uskratila mi je pravo viđanja djeteta,pošto centar za socijalnu skrb ije bio u stanju to riješiti uskratioo sam joj pravo na alimentaciju i o tome sam obavijestio centar za soijalnu skrb ! Napominjem da u to vrijeme nismo bili razvedeni ali nismo niti žeivjeli zajedno i djete je bilo kod nje ! Sad je podnijela tužbu u kojoj traži 60.000 kuna za uskraćeo uzdržavanje koje ja nesporim, ali i dlje odbija dati djete na viđanje....! Mi praktično ni nismo bili u braku iako smo vjenčani čim se dijete rodilo jednostavno sam izguran, napominjem da sam invalid domovinskog rat preko 300 dana sam bio u bolnici i nikad me nije posjetila ! Eto prema sudu ja ispade ratni zločinac a ona "žena,majka,kraljica"
  5. Molim Vas da mi netko odgovori na sljedeće : Dali je moja supruga prije okončanja brakorazvodne parnice mogla podići optužni prijedlog u ime naše mlt kćeri kao njezina zakonska zastupnica a da to nije niti jednim dokumentom utvrđeno presudom ! Neka mi netko odgovori dali se netko može sam proglasit zakonskim zastupnikom ? Moje drugo pitanje je dali postoji osnova ili pravni put da se dokaže "uskraćivanje prava na očinstvo" HVALA.....
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija