Jump to content

idjuris1

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. i kako sada poreznoj objasniti da jesam vlasnik na papiru tog gradilišta ali da nije izgrađeno ništa ne mojom krivicom pa da ne plaćam na to još i porez?
  2. rješenje o izvlaštenju ne žele donijeti jer bi tada morali i platiti parcelu i tako evo 20 godina. jeli moguće da se toliko vremena mogu praviti ludi i da im se ništa ne može? a radi se o "dobro potkoženoj" općini tj. gradu danas koja je u ovih 20 godina izotkupljivala masu parcela za sve i svašta...
  3. krivo shvaćeno što sam napisao - platio sam gradilište X kuna prije 20 i nešto godina, imao građevinsku koja je istekla, a onda su oni donijeli taj prostorni plan i blokirali time svaku mogućnost gradnje.
  4. prodati kome???? općini koja priča da nema novaca i da čekaš neka bolja vremena kad budu imali novaca? ili nekom naivcu koji će ti dati pare a onda tamo dobiti obavijest da ne može graditi jer ne može dobiti građevinsku dozvolu a time i sve priključke? a onda tebe ganjati pištoljem da vratiš pare.
  5. ude, hvala na odgovoru ali mi nije jasno kako ja to mogu raspolagati zemljištem koje je bilo gradilište i njihovim GUP-om postalo bezvrijedno zemljište na kojem više ni ja ni nitko drugi ne može dobiti građevinsku dozvolu? nešto plaćeno X kuna prije 20 godina danas je praktično svedeno na njivu vrijednu 20-ti dio stvarne vrijednosti. da ne bude zabune jedno je od dvije parcele preko koje ide ta nikad izgrađena a i dalje ucrtana cesta a u nizu je od jedno 2 kilometra izgrađenih kuća u toj ulici a ne na nekoj pustopoljini. pozdrav!
  6. uskoro će biti 3 godine kako u istoj državnoj firmi radim na određeno vrijeme, premještan na već 5 različitih radnih mjesta bez prekida radnog odnosa između njih. do kada me mogu tako seliti s jednog na drugo i kad mogu zatražiti stalni radni odnos?
  7. prije 20-ak godina tadašnja općina a danas grad donošenjem prostornog plana preko našeg gradilišta ucrtava cestu koja naravno sve ove godine nikada nije izgrađena.gradilište je unutar građevinskog područja sa u tom trenutku isteklom dozvolom za gradnju. punih 20 godina nemožemo dobiti zamjensko gradilište jer kažu (lažu) da nemaju kao ni novčanu nadoknadu u vidu otkupa jer kažu (lažu) da novaca nemaju . zanima nas koji zakon im to omogućava da 20 godina blokiraju a ne obeštećuju nečije privatno vlasništvo? u isto vrijeme bez srama šalju prijetnje kaznama i ovrhama za "neuređeno zemljište" a sada samo čekamo i "porez na neizgrađeno zemljište". imamo li ikakva prava i što nam je raditi?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija