Jump to content

Myrleaden

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Poštovani zanima me sada ima trenutno ovršni pustupak upisan na 3/8 nekretnine, moj otac mi je posudio novce i napravili smo hipotekarni ugovor i založnu izjavu i predali je na gruntovnicu. sada mene zamima posto su napisali ZABILJEŽBA, ODBIJENI PRIJEDLOG ZA UKNJIŽBU, prava zaloga. da li je to ispravno ili oni moraju izvršiti upis ? Unaprijed hvala
  2. Poštovani, zanima me da li je moguće otvoriti zaštićeni žiro račun ?
  3. Poštovani, ovako prije 3 tjedna sam dobio presudu od suda za 3 mjeseca zabrane upravljanjem. I danas sam dobio predudu za stariji prekršaj u trajanju od 4 mjeseca, presuda je bila donešena 15.09.2013. Sada mene zanima da li je ovih 4 mj već prošlo iu samo mi ostaje 3 mjeseca ili sve zajedno ?
  4. Oštečenje pokretne imovine (automobil) pošto se to provodi privatnom tužbom koliko sam shvatio, i ako je policijskom službeniku data lažna izjava da to se je to dogodilo, a nije kod uviđaja.
  5. Poštovani, zanima me ako je policijskom službeniku data lažna izjava i to kazneno djelo se goni privatnom tužbom koje su sankcije ?
  6. Nakon smrti majke, javila mi se je privredna banka da je bila majka duzna oko 20000 eura. Pravnica privredne banke ponudila je nagodbu u iznosu od 10000 eura. Kredit je bio nenamjenski, da li ja kao nasljednik imovine (3/8 kuće) moram to isplatiti ili ne. Nezaposlen sam i trenutno se jos školujem. Molim vas za odgovor.
  7. Pozdrav Moj automobil nije bio registriran 4 godine, pri tome nedavno je prenesen ostavinskom raspravom na mene. Knjižica vozila je u banci jer nisu placene dvije rate kredita za auto. Svu ostalu dokumentaciju imam za vozilo, trebao sam vratiti tablice ali nisam od onoga roka koji je bio preodređen za vračanje prije dosta vremena. Sada mene zanima da li ja mogu normalno registrirati vozilo, koji su uvijeti za registriranje i da li trebam dodatnu dokumentaciju ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija