Jump to content

drags995

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. pošto je to vlasnik upisana moja Mater, a ja imam punomoć da raspolažem potpuno sa tim zemljištem i ujedno bih ja gradio preko svoje firme tj moja firma bi bila investitor i prodavala stanove, tko se onda vodi kao vlasnik nekretnine? parcela je kupljena prosle godine i porez na promet ce se platit, pa ukoliko ja naprvim ugovor sa majkom za kompenzaciju da ce dobit stan, da li mora ponovo platit porez na promet za taj stan?
  2. Bok svima. Zanima me ovaj slucaj. Posjedujem Zemljište ciji je vlasnik moja Majka upisana. Sada zelim graditi na tome zemljiste neki stambeni objekat tj zgradu sa stanovima. Posto ja posjedujem firmu d.. i preko nje bi gradio a moja majka je vlasnik zemljišta a ja imam sve punomoći da raspolažem sa zemljištem, kako mogu kao pravno lice graditi na tome zemljištu i da li uopce možze to sa pravne strane? zahvalio bih na nekoj pomoci ako netko zna sto o tome.
  3. Bok svima. Zanima me ovaj slucaj. Posjedujem Zemljište ciji je vlasnik moja Majka upisana. Sada zelim graditi na tome zemljiste neki stambeni objekat tj zgradu sa stanovima. Posto ja posjedujem firmu d.. i preko nje bi gradio a moja majka je vlasnik zemljišta a ja imam sve punomoći da raspolažem sa zemljištem, kako mogu kao pravno lice graditi na tome zemljištu i da li uopce možze to sa pravne strane? zahvalio bih na nekoj pomoci ako netko zna sto o tome.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija