Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

pravnica amaterka

Korisnik
 • Broj objava

  8
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Otkaz

  Hvala
 2. Otkaz

  Lijepi pozdrav Radim kod privatnika 10 godina ugovor na neodredeno nista ne pise u ugovoru o otkaznom roku uvijeti na poslu su nikakvi i ne mogu fizicki vise to raditi trazila sam novi uredski posao i dobila ga u drzavnoj sluzbi tocnije dobila sam odluku o primamju u namjestenike u kojoj pise da ce se nakon izvrsnosti te odluke sa mnom sklopiti ugovor o radu strah me da ce mi sada vec hvala Bogu bivsi poslodavac raditi probleme pitanje je KADA I KAKO podnijeti otkaz hvala svim dobrim ljudima na savjetima i pomoci jer mi je hitno
 3. premještaj

  LP U javnoj službi prisilili su me da obavljam tri puta veći posao nego ranije za istu plaću-nisu mi dali aneks ugovora-imam ugovor za stalno -nego im je obrazloženje nova sistematizacija za moj koeficijent. Od pritisak i stresa na poslu razboljela sam se-da li imam pravo tražiti premještaj na manje odgovoran/stresan posao zbog zdravstvenog stanja i pod kojim uvjetima/na koji način? hvala
×