Jump to content

Panonicus

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Teška prometna nesreća u noćnim uvjetima. Poginula oba vozača. Nema očevidaca ni svjedoka. Policija učinila očevid iz kojega nije jasno tko je skrivio nesreću. Kao da su se udarili na sredini ceste. Postoje čvrste naznake da je očevid učinjen nedovoljno detaljno. (mišljenje nezavisnog prometnog vještaka po fotografijama iz pol.očevida) Jednom od poginulih (poginuo na licu mjesta)učinjena analiza krvi i ustanovljeno 2,18 promila alk.u krvi. Drugome zbog hitne borbe za život(preminuo tijekom zahvata) krv nije uzeta i analiza nije učinjena. Stručnog odvjetnika tražim
  2. Nisam pokušao nikome ništa zamjerati. Zatražio sam pojašnjenje problematike u kompliciranom slučaju. Možete li pojasniti možebitni razvoj i sugerirati logične korake.
  3. Teška prometna nesreća u noćnim uvjetima. Poginula oba vozača. Nema očevidaca ni svjedoka. Policija učinila očevid iz kojega nije jasno tko je skrivio nesreću. Kao da su se udarili na sredini ceste. Postoje čvrste naznake da je očevid učinjen nedovoljno detaljno. (mišljenje nezavisnog prometnog vještaka po fotografijama iz pol.očevida) Jednom od poginulih (poginuo na licu mjesta)učinjena analiza krvi i ustanovljeno 2,18 promila alk.u krvi. Drugome zbog hitne borbe za život(preminuo tijekom zahvata) krv nije uzeta i analiza nije učinjena. Kakav je postupak utvrđivanja odgovornosti za nesreću? Tko je utvrđuje? Tko pokreće postupak? Kakva je mogućnost vještačenja? Koji je redoslijed postupaka? Hvala na savjetu u ime obje obitelji.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija