Jump to content

gordance

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. i dali se ja sada imam pravo na to zaliti i kome?
  2. ali sta oni nisu duzni na uplatnicama ,napisati tocan dug?jer sam ja mislila da na sudu odgovaram za cijeli dug, da sam znala da mi misle staviti 13.000 kuna kamata ne bih pristala jer su kamate u zastari poslje 3 godine
  3. Stan smo naslijedili od oca, moj brat i ja,uplatnice su dolazile na zajednicko ime ,na stanu je bio kredit od grada koji se nije placao ,dosla je ovrha na moje ime i ja sam se zalila na sudu,iznos koji su potrazivali bio je za odredene godine 10.000 kuna,a na uplatnicama 28.000, na sudu smo sklopili nagodbu da cu odplacivati po 1.000 kuna sav dug,poslje glavne rasprave,dosla mi je uplatnica od 42.000 kuna.Nazvala sam grad i pitala sta je to?Odgovirili su mi da su oni dug podijelili na mog brata i mene i da su sada to kamate u pitanju.Radi se o zajednickom stanu koji nije ni podjeljen ni etaziran. Rekli su da ce za preostali iznos teretiti mog brata.Zar se onda nije trebao podjeliti i kredit i uplatnice na 2 imena?Sta sad?
  4. mislim da se imas pravo u svakom slucaju zaliti na sudu, pa sta bude,mislim da bi sud trebao uzeti u obzir tvoju situaciju ,pa im barem obecas da ces vratiti kad budes pocela raditi i da ti sud stopira kamate.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija