Jump to content

alabama 007

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Nisu to nikakvi dugovi to ja socijalna pomo'. Nije li ona bespovratna
  2. Samo što to nije dug nego socijalna pomoć. Nije li ona bespovratna?
  3. Tetka od mog supruga je umrla i jedini nasljednik iza nje je njena sestra tj moja svekrva. Tetka je zadnjih nekoliko godina dobivala socijelnu pomoć i czss se upisao na njene nekretnine, odnosno upisana je tražbina. Od nekretnina je ima kućicu i nešto zemlje. Zanima me sljedeće: Može li czss tražiti podmirenje tražbine od nasljednika? Napominjem da je navedeno da tetka ostvaruje prihode sa poljoprivrednog zemljišta u obliku arende, ali to je bilo nedovoljno za život.
  4. Kako može dokazati da je to njeno a ne naše pa njena je kuća! Nije li to dovoljno? Kako oni mogu dokazat da je to od mog muža?
  5. Moj muž je imao poljoprivredni obrt, zatvorio ga je ali je ostalo duga prema državi. Pošto nema nikakvih nekretnina na sebi dobio je rješenje o ovrsi pokretnina. Na sebi ima upisan samo neki stari traktor i ništa više. Mene zanima mogu li oni plijeniti stvari iz kuće u kojoj živimo? Kuća je od moje svekrve. Mogu li naprimjer plijeniti tv, dvd i sl. Naprimjer: moja svekrva je darovala mom sinu kompjuter, dali oni mogu to zapljeniti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija