Jump to content

chrvoje

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. chrvoje

    spojleri

    POVOLJNO I KVALITETNO !!! Prodajem spojlere za većinu automobila. POLO, GOLF 2,3,4,5, CORADO, FIAT BRAVO,RENAULT CLIO,BMW 3 ( E - 36 i E - 46 ), BMW 5 ( E - 34 i E - 39 ), ALFA 156, AUDI 80 B 4, AUDI A 3, A 4, A 6, OPEL TIGRA, OPEL ASTRA G. Na upit šaljem slike i cijenu ako na upit. USKORO NA PONUDI I ZA OPEL ASTRU GTC. :clap:
  2. UZGON više ne postoji i nemojmo se više opterećivati s njim. ČINJENICA je da ako ne potpišete sporazumni raskid MORH će vas staviti na raspolaganje i nakon 6 mjeseci dobit ćete otkaz, a ako potpišete sporazumni raskid, a zatim i ugovor sa pleterom osigurani ste daljnje 2 godine. TO SU ČINJENICE. Prema tome razmotrite u kakvoj se situaciji nalazite pa ćete vidjeti da je to tako. Usput i ja radim u MORH - u i znam da vam nije lako,ali znam i da ako ne postupite ovako kako vam kažem slijedi vam otkaz.
  3. Pošto je pleter firma koja nije u sustavu MORH - a zato MORH nudi sporazumni raskid ugovora. Ukoliko zaposlenik u MORH -u ostaje bez radnog mjesta stavlja ga se na raspolaganje i na raspolaganju može biti 6 mjeseci. Ako mu se ne nađe radno mjesto unutar tih 6 mjeseci onda dobiva otkaz. Kod vas je situacija malo drugačija jer vaše mjesto u MORH - u više NE POSTOJI iz tog razloga što je PLETER privatna tvrtka i nema nikakve veze sa MORH - om, a UZGON više ne postoji. Jedina obaveza PLETERA je da preuzme zaposlenike koji su radili u UZGONU i zbog toga vam MORH nudi sporazumni raskid. Što se tiče reorganizacije i ustroja u MORH - to je napravljeno i točno se zna ko gdje spada, jedino još nisu dostavljena postavljenja ljudima ( znači da se točno zna tko ostaje a tko ne a to ovisi o radnom mjestu na kojem su radili po starom ustroju, a mnoga su se mjesta ugasila). Znači vi po starom postavljenju imate rješenje na radno mjesto u UZGON - u koji više ne postoji. Prema tome ako se ugasila firma ili ju je preuzeo netko drugi onda je taj netko tko je preuzeo firmu dužan zbrinuti ljude koji su radili u njoj. Razmislite malo o tome. :sad:
  4. Pitanje je dal je natječaj za DVO ili za državne službenike ili namještenike u MORH - u. A što se tiče pletera to je privatna a ne državna firma i kristalno je jasno da se privatnici nikako ne odnose prema radnicima. To više nije uzgon i ne spada pod MORH. Ja bih prijavio u inpektorat pa neka oni rade dalje.
  5. Problem je u tome što djelatne vojne osobe u MORH - u nemaju nikakve veze sa sindikatom nego samo civilne osobe koje rade kod MORH - a.
  6. Trebam pravnu pomoć !!!! Radim u MORH - u i mjesečno imam preko 300 sati rada, međutim u platnoj listi stoji da radim 168 sati. Radim na terenu i ne smijem napuštati objekat 24 sata dnevno pa me zanima da li imam osnove za tužbu i kome da se obratim ako imam. Bio bih zahvalan na pomoći ako netko ima iskustva po tom pitanju.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija