Jump to content

schlampich

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dugogodišnji ovisnici. Sada apstiniramo od svih opijata (znači ni metadon ni subutex) 01.09.2006., posjedujemo potvrde iz bolnice u Vinogradskoj. Terete nas da smo zajedno kupovali. Kako da ja sad dokažem sucu da je nama 20g. trajalo 5 dana, a da to nije bilo za preprodaju. Jer sam ja potpisao da sam u 3 navrata kupio po 20g., jednom 30g., a jednom 50g. Ona je i u zatvoru odbila svu terapiju. A zaplijenili su nam, iz njenog džepa 6000 kuna, koje su bile moje, imam potvrdu da sam 5 dana prije digao kredit.
  2. Cura će ići na priznanje da je 0.5g bilo za preprodaju, a 1g. za osobne potreba. Ona je prije kažnjavana, ali ne za drogu. Da li bi se mogla izvući s kaznom od jedne godine ili manje?
  3. Uhvatili su curu i mene, a kod nje su našli 1.5g u paketićima, kod mene ništa, to je bilo za nas, ali ne možeš dokazati. Meni su u Heinzlovoj nakon 10 sati ispitivanja uvalili odvjetnika koji je njihov čovjek, ali bio mi je prvi puta, pa nisam znao i on me savjetovao da potpišem. Ona je već 3 mjeseca u pritvoru, a ja se branim sa slobode.
  4. Bio sam na psihijatrijskom vještačenju, rezultat smanjena ubrojivost u trenutku počinjenja djela, i to mi je prvi puta, ali sam potpisao iskaz u policiji pred odvjetnikom da sam u 4 navrata kupovao heroin od 20-40g.. Da li se izjava potpisana pred odvjetnikom može pobijati na sudu ako se dokaže smanjena ubrojivost?
  5. schlampich

    173./2.

    Da li se za 173./2. može dobiti samo uvjetna kazna ili je obavezna zatvorska? Djelo je počinjeno 23.08.2006. godine.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija