Jump to content

Rov

Korisnik
  • Broj objava

    49
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. dobio riješenje o javnog bilježnika koje glasi ovako; prijedlog za ovrhu na temelju vjerodostojne isprave-opčenito na imovini ovšenika. Što točno znači i što mogu očekivati ili vrijedi li napisati prigovor ili kako odgoditi jer trenutno nije u mogučnosti platiti taj iznos a ujedno i ima kredit znači što ga očekuje i što može i da ne bježi od duga samo stjecajem okolnosti nije bio u stanju plačati, živi kod ženinih roditelja jedino ima auto koji baš i nije vrijedan i prima mirovinu . Hvala unaprijed
  2. Evo me opet sa pitanjem za moju sestru , prije nekoliko dana pitao sam dali sestra ima kakova prava nakon smrti supruga koji je bio HRVI 90% II skupine bez jedne noge itd. te koji je bio teško bolestan i nažalost dogodilo se ono najgore nakon teške borbe za život preminuo još jedan mlad čovjek tj. branitelj u 46. godini života pokopan u ponedjeljak uz vojne počasti nakoje je imao pravo, e sad sestra se raspitivala na mirovinskom dali ima kakva prava na mirovinu ili slično a gospođa joj odgovorila ljubazno NE jer joj je suprug umro prije nego je ona navršila 40 godina te da je novi nekakav zakon o braniteljima izašao prije pet dana zbog kojeg ona nema nikva prava što nam je sad za činiti . Ljudi moji gdje to vodi !!! Bog i Branitelji ! Živjeli i hvala unaprijed za pomoć ako postoji:
  3. Hvala Vam puno bili ste od velike pomoćida se možemo pripremiti na onono najgore ali se nadamo da neće biti potrebno. Hvala Vam Puno !!! Bog i Hrvati.
  4. Lijep pozdrav Svima ! Moje pitanje je dali moja sestra ima kakva prava nakon smrti svog supruga koji je teško bolestan i nezna se dali će preživjeti a nadamo se da će sve biti uredu oje inaće u mirovini i žive u stanu koji su vjerojatno dobili od ministarstva a on je inaće HRVI 90% II skupine . dali ima pravo na mirovinu ili kakvu naknadu ili..... dali ostaje u stanu ili..... inaće je ona dobivala nekakvu naknadu kao njegovatelj. zato bih vas molio da me malo uputite da joj mogu pomoći ako nedo bog zatreba. Hvala unaprijed svima!!!
  5. Evo kolega moj slučaj ja sam u ludbregu tražio zemljište i dobio sam ga bez kredita ali sam morao priložiti uvjerenje od mombs-a da nisam iskoristio nikakva prava koja se tiću stambenog zbrinjavanja i da sam nalisti čekanja također dobiješ i potvrdu da imaš pravo na građ. zemljište te komunalno opremanje bez naknade sve riješeno za cca dva mjeseca.
  6. da ali još nisam dobio iz zagreba nikakvo riješenje zato pitam.
  7. Lijep posdrav sima . Dali ima netko nekakav telefonski broj od Personalne službe odjel/DVO Ministarstva obrane, Stančićeva 6, ili savjet gdje i kako bi moga provjeriti što je sa mojim zahtjevom za isplatu razlike otpremnine zbog profesinalne mirovine, zahtjev sam poslao početkom 2. mjeseca točnije 05.02.09 i nema nikakvog na traženi zahtjev. Unaprijed zahvaljujem !!!
  8. Lijep pozdrav , evo mene interesira ,stiglo nedugo konačno riješenje , sjela prva puna mirovina ali ne i razlika od akontacije do mirovine , dali netko zna koliko se čeka ta razlika. HVALA PUNO !!
  9. Evo danas dobio konačno riješenje profesionalna 80% voj. i 20% civ. , čitam riješenje i piše priznato pravo na inv. mirovinu zbog profesionalne nesposobnosti za rad .... itd. ionda nejasnoča : Kontrolni pregled određen je za 3/2009 ,što bi to trebalo značiti i što ja moram činiti ili samo čekati poziv iz mirovinskog ili....
  10. Evo ovako pošto sam od 05.03.2008 u inv. mirovini te do ovog mjeseca bio na naknadi u veljaći ide prva puna mirovina hvala bogu konačno, dali ja imam pravo na kakovi povrat poreza ili ne . Hvala unaprijed !!
  11. Pozdrav Svima ! Ovako mene zanima dali kao korisnik mirovine imam kakovo pravo na novčanu naknadu ili novčanu pomoč ili kako se već zove za rođenje dijeteta ( 2.drugo ) ili ne . Unaprijed hvala!!
  12. Lijep pozdrav svima ; Danas sam zvao mirovinski i ljubazna teta mi sve objasnila konačno riješenje napisano tj. profesionalna 80% voj. 20% civ. znači da je komisija potvrdila procjenu vještaka,čak sam od tete dobio informaciju o visni konačne mirovine a koja se razlikuje od Esadove tablice za samo 13,00kn što znači da je ta tablica dosta precizna. E sad mene interesira koji su mi papiri potrebni za ostvarivanje razlike u otpremnini ( to bih molio zakovu da mi pošalje ogledne primjerke zamolbe itd. na email: narednik@gmail.com )te dali je potrebno da ja ove godine podnosim zahtjev za povrat poreza HVALA unaprijed svima !!
  13. Evo danas saznao da su se vratili papiri od povjerenstva nakon 9 mjeseci čekanja potvrđeno od vještaka 80% voj,-20% civ Ako netko može izračunati okvirni iznos jer tablicu baš i ne kužim
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija