Jump to content

Mirjana Slišković-Bakač

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala ti na savjetu,ali što se tiče CZSS dobijem odmah nadzor nad roditeljskom skrbi,a u vezi pravne pomoći čeka se dugo ali,što se mora nije teško.Hvala ti!
  2. Moram čekat da dođe u alkoholiziranom stanju i tek onda imam dokaz ako me vrijeđa zvati policiju... a dotada kak mi bude..
  3. Ovo drugo jer su nabili kamate kako njima odgovara,hvala ti puno na savjetu...
  4. Poštovani,zvala sam odvjetnike Hanžeković u radnom vremenu,ali nitko se ne javlja.Poslala sam im i faks,ali nema odgovora.Ovrha je pravomoćna od 11 mj.prošle godine.Otada nitko mi se ne javlja,a ja ne znam kako da s njima stupim u kontakt.Vidim da po novom zakonu imaju pravo plijeniti i pokretnu imovinu,pa me zanima šta da radim?Bojim se da mi ne dođu ko iz vedra neba jer sam samohrana majka troje mldb.djece.Molim vas za savjet.Hvala.
  5. Poštovani,molim vas za pomoć.Živim u obiteljskoj kući koju smo moj bivši suprug i ja stekli u braku.Međutim on se vratio u kuću,ali mi smo rastavljeni 7.god.Sama sam sa 3 mldb.djece.Bivši suprug je zlostavljač i pod uvjetnom kaznom je.Sad me zanima kako da živimo pod istim krovom jer ja nemam novac da pokrenem tužbu da se kuća podijeli.Molim vas za pomoć.Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija