Jump to content

aintnosunshine

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani, u 12. mjesecu prošle godine kad sam tek napunila 18 godina ukrala sam iz Kauflanda stvarčicu vrijednu 50-ak kuna. Naravno, bila sam uhvaćena i odvedena u neku malu prostoriju gdje me zaštitar upisao u neki zapisnik i pozvao policiju. Budući da sam bila sva u šoku, ne sjećam se jesu li i oni što god pisali, znam samo da su zvali u centralu da provjere jesam li prije kažnjavana te su saznali da nisam i pustili me kući. Stoga me sada zanima jesam li upisana zbog te male krađe u policiji i ako jesam da li mi se to briše ili ostaje zauvijek? Molila bih odgovor. Hvala unaprijed. Samo da napomenem, nisam plaćala njihovu kaznu od 500 kn jer su rekli da je to isteklo i da sad sve ostaje na opomeni.
  2. Poštovani, u 12. mjesecu prošle godine kad sam tek napunila 18 godina ukrala sam iz Kauflanda stvarčicu vrijednu 50-ak kuna. Naravno, bila sam uhvaćena i odvedena u neku malu prostoriju gdje me zaštitar upisao u neki zapisnik i pozvao policiju. Budući da sam bila sva u šoku, ne sjećam se jesu li i oni što god pisali, znam samo da su zvali u centralu da provjere jesam li prije kažnjavana te su saznali da nisam i pustili me kući. Stoga me sada zanima jesam li upisana zbog te male krađe u policiji i ako jesam da li mi se to briše ili ostaje zauvijek? Molila bih odgovor. Hvala unaprijed. Ažurirano Samo da napomenem, nisam plaćala njihovu kaznu od 500 kn jer su mi rekli da toga više nema
  3. Poštovani, u 12. mjesecu prošle godine kad sam tek napunila 18 godina ukrala sam iz Kauflanda stvarčicu vrijednu 50-ak kuna. Naravno, bila sam uhvaćena i odvedena u neku malu prostoriju gdje me zaštitar upisao u neki zapisnik i pozvao policiju. Budući da sam bila sva u šoku, ne sjećam se jesu li i oni što god pisali, znam samo da su zvali u centralu da provjere jesam li prije kažnjavana te su saznali da nisam i pustili me kući. Stoga me sada zanima jesam li upisana zbog te male krađe u policiji i ako jesam da li mi se to briše ili ostaje zauvijek? Molila bih odgovor. Hvala unaprijed. Samo da napomenem, nisam platila njihovu kaznu od 500 kn jer su rekli da su to ukinuli i da sad sve ostaje na opomeni.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija