Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

malitomo

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Automobil sa EU tablicama u HR

    dakle mogu bez problema otici u njemacku , gore kupiti i registrirati Automobil i voziti ga u Hrvatskoj na osnovu da sam pomorac i izbivam iz Republike hrvatske vise od 6 mjeseci godisnje ??
  2. Postovani, Pomorac sam koji boravi vise od 183 dana van RH, imam boraviste i prebivaliste u HR, te pokusavam naci nacin kupnje automobila u Njemackoj ili nekoj od clanica EU te ga korsititi takodjer i u Hrvaskoj na strane tablice. Dali je ovaj scenarij po zakonu; S obzirom da sam pod normalno van Hrvatske vise od 183 dana godisnje, mogu prijaviti boraviste kod bratica u Njemackoj te ponekad boraviti kod njega i uredno se prijavljivati,a u hrvatskoj i dalje imati prebivaliste, te steci pravo za kupnju i koristenje automobila u Njemackoj. Registrirati bi automobil u njemackoj te ga koristion u Njemackoj i u Hrvatskoj . Zapravo niti u jednoj zemlji ne bih boravio duze od mjesec dana u komadu ? Zahvaljujem Tomislav
×