Jump to content

kikica11

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. molim vas za pomoc.otvaram obrt za pecenje i posluzivanje palacinki,obrt je sezonski,na pokretnim kolicima.ono sta mene zanima je sljedece.; 1.dali smijem sama raditi u svom obrtu posto sam vec zaposlena kod drugog poslodavca na puno radno vrijeme? 2.dali moram placati mirovinsko i zdravstveno? 3.kakve jos troskove imam mjesecno tipa obrtnicka komora i sl te koliko me to okvirno kosta? hvala puno.
  2. postovani,zanima me dali je potrebna fiskalzacija na pokretnim standovima na otvorenom koji imaju samo jedan artikl,tipa palacinke,kokice,fritule...hvala
  3. postovani molim vas da mi odgovorite na nekoliko pitanja jer ne zivin bas blizu grada pa trenutno se nemogu ici raspitati.vec danima trazim po forumima i internetu odgovore ali svatko mi drugacije odgovara stoga se obracam vama.moja situacija je sljedeca;kod sadasnjeg poslodavca radim 2 godine i tu namjeravam ostati do kraja sezone.radim na puno radno vrijeme 40 sati tjedno.ovo ljeto htjela bi dodatno uvecer raditi dodatni posao,na 4 sata.naravno htjela bi da to budelegalno.postoji li kakav nacin s obzirom da sam vec s prvim poslom ispunila kvotu radnih sati.puno hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija