Jump to content

lukica10

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Nisam ja ali netko meni blizak jest.. I nije državna firma.. Ali pretposttavljam da je isto..
  2. Jel si barem saznao tko te prijavio? I kako to da je prijavio samo tebe a kažeš da ima mnogo takvih slučajeva u firmi. Jel su u međuvremenu još ikoga priveli? Nisi mi odgovorio jel te policija pratila ili ne.. Kolko znam, da bi te priveli, moraju imati čvrste dokaze a ne samo signal mobitela kao si naveo.
  3. ma ja sam skužio preko mobitela znali koje si dane bio stvarno doma a koje na stanu.. Netko tko ti je nadređeni i tko ti je dopustio takve putne trebao bi ti pomći da zadržiš posao.
  4. Dobro. Ovo sa stanodavcima mi donekle ima smisla ali ovo s mobitelom bas i ne.. Nitko nije obavezan nosit mobitel sa sobom gdje god ide i ne cini mi se kao dokaz krivnje. Jel su te pratili jedno vrijeme? I koji iznos moras vratii? Zasto se ne pozoves na nadredene koji su sve znali i odobravali.
  5. Ali meni nije jasno na koji način će ti dokazat da si varao državu na duži period.. Mogao si rec da živiš u stanu tek neko krače vrijeme. Ili nešto.. Pa netrebaš valjda vračat za cijeli period zaposlenja.. Jer to je poprilično.. Najgore od svega, nitko ti neče oduzet troškove koje si stvarno imao već češ morat vratit puni iznos putnih troškova. Ipak, kažem, ne razumijem na koji način dokazat nekome prijevaru na duži period. Ok ako te prate policijski službenici ili nešto slično ali neće te pratiti godinu dana ili koliko već radiš. Nekom si se očito zamjerio. Ako te išta tješi, vjerovatno nisi jedini kojeg će ispitivat iz tvoje firme.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija