Jump to content

Herc90

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Kao 1. to nije sitni prekršaj. Kazna je nažalost mala, ali prekršaj veliki. Kao 2. ovo što pokušavaš izmisliti kao opravdanje je glupost. Kriv si i plati kaznu. Previše je takvih koji glume šerife po cesti. I stavi sliku sa google maps da vidimo zebru.
  2. Ako je policajac bio u srednjoj traci, a autor teme se ukljucivao u vanjsku traku, ajde objasni kako je on onda oduzeo prednost policajcu? Kada se ukljucujes u taj kruzni tok, cim zauzes punu poziciju u traci kao sto prema slici autora mozemo vidjeti, onda vrijede prometna pravila iz kruznog toka, a ta su da vozac iz srednje trake mora propustiti one iz vanjske kad izlazi van. Pricam samo na temelju ove slike. Ako se dokaze nesto drugacije, onda ok.
  3. Policajac je u krivu. Ti si se uključio u vanjsku traku rotora (na ulasku imaš trokut) i vozio njome, što znači da mu nikako nisi oduzeo prednost jer si već vozilom bio zauzeo položaj u toj traci i vozio. U samom rotoru (znači ne na priključnim cestama) vozači u vanjskoj traci imaju prednost nad vozačima u srednjoj traci, a to govori da je u ovom slučaju policajac trebao usporiti i pustiti tebe da prođeš i tek onda izaći iz rotora. Vozači u srednjoj traci mijenjaju traku dok izlaze (prelaze u vanjsku), a to doslovno znači da moraju propustiti one u vanjskoj. A to upravo opisuje tvoj slučaj i dokazuje da je policajac u krivu. Zato lijepo ako treba isprintaj sliku da se vidi tko je gdje vozio. A svaki dan su u tom rotoru sudari baš zbog vozača koji iz srednje trake pokupe onoga u vanjskoj, pa je iskreno malo žalosno da niti taj policajac nema pojma o vožnji u istom.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija