Jump to content

marko16

Korisnik
  • Broj objava

    104
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. Molim pomoc za prijatelja.Pedeset cetiri godine su mu, ima dvadeset godina staza te sedam mjeseci rata..nezaposlen...Moze li ostvariti ikakvu mirovinu?
  2. Iz Šib.-Kninske županije stigli rezultati optickog citaca..moje dite proslo i visoko je na listi..Rezultati stigli u Knin i formirana lista podobnih...Moj student nije na njoj..A sta sad...
  3. Nisan prida papire van roka vec prosli tjedan,tj.u cetvrtak...Inace kod nas u Kninu potvrdu iz HZZ0 dobijes isti dan.Sa zalbom pokusaj,nemas sta izgubit.
  4. Danas prida papire za knjige.Referentica mi veli da misli da necu ostvariti pravo zbog povrata poerza supruge od 2150,00 kn,tj.da povrat poreza "ulazi " u ukupna primanja...S tim povratom prilazin cenzus za neku sicu...ali prilazin.Da li je u pravu ??!!
  5. Nikad nisan dobio nista osim potvede o dodjeljenim bodovima iz fonda.Kapne li tu ista kuna ...i kako?
  6. Zvao sam ministarstvo obrazovanja,uputili me na min.branitelja a eventualno na prorektora sveucilista.Po njima zakon se provodi ali neznaju u kom obimu-oni kao daju sredstva a svako sveuciliste ima svoja "pravila".Min.branitelja me "otkacilo",fina sinjorina s kojom sam razgovarao nezna uopce za cl.53...Znaci ona stara vridi-zakon je tu a na nama je da ga primjenimo kako ocemo -mislin oni da ga primjene... P.S.kako nisan zna kome se obratit na centrali min.obrazovanja san reka o cem se radi a tip koji jedva govori opra me da svi mi "branitelji" ka uvik nesto ocemo... pa i ocu jer sa penzijon od 2850,00 kn neznan kako uopce uspjevan skolovat dite,a svoja prava neznan ..
  7. ljudi fala na naputku..iden u akciju,pa mozda prodjem bez kredita za upis ove godine
  8. Ma cekaj malo..Ispada da nije triba platit upis...A sad upisuje drugu godinu i to opet s placanjen...Zna li itko sta mi je cinit..Ispada da je upis platio a nije triba...Nisan jedini u ovoj situaciji????
  9. HRVI sam.Prosle godine sin mi je upisao sveucilisni studij.Prosao je upisni prag no upisao je s placanjem-8000 kn...da li je imao pravo upisati bez placanja...O pravima djece HRVI nije bilo nikakve napomene na faksu
  10. Zna li tko..?Zbog teške bolesti dobio sam putni(e) nalog(e) za kontrole i previjanja u Splitu.Na putnom nalogu stoji-uz pratnju prijevoz autobusom.Povratna karta Knin-Split je autobusom 120 kn za jednu osobu a ja dobivam isplatu 80 kn jer navodno toliko kosta povratna za istu relaciju 2.razredom vlaka.Mogu li ostvariti isplatu za ono sta je navedeno u putnom nalogu (autobus),moram naglasiti da se radi o 25 putnih naloga te iznos razlike za mene predstavlja puno...
  11. srusilo ga za po ure..kome li se nije svidio?!
  12. Kotromanoviću 126. je uz tebe..nemoj stati-nema predaje
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija