Jump to content

marko245

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Prije dražbe, vjerojatno netko mora procijeniti vrijednost nekretnine? Tko to radi? I ako je vrijednost nekretnine cca 150 000 eura, dali oni mogu prodati nekretninu za 10 000 eura?
  2. Znam da je postupak, prvo utvrđivanje vrijednosti nekretnine, ako je vrijednost puno veća od duga, dali oni mogu prodati, i za koju cijenu? Konkretno dug je 120 000 kn, a nekretnina vreijedi cca 150 000 eura? Kako idu ti omjeri dražbe.Dali postoji neka granica, omjer? E da, i dali utječe to, što kuća nije upisana u zemljišne knjige?
  3. Imam pitanje. Naime imamo ja i sestra zabilježbu na kući i zemljištu.Prvo od Štedno kreditne zadruge 80 000 kn, i privatnu zabilježbu 40 000 kn. To smo nasljedili zajedno sa kućom. U zemljišnjim knjigama, kuća nije upisana, nije legalizirana. A taj prvi kredit i zabilježba je samo na zemljištu. U pitanju je Zagreb, vrijednost kuće dosta premašuje iznos dugovanja. Koji je proces i kako dalje? Vrijednost kuće i zemljišta je cca 150 000 eura. I napomena, još postoji jedan suvlasnički dio, jedna šestina od polusestre koja nikada nije živjela sa nama. Niti ju poznajemo. Dosta zamršena situacija.
  4. Nikako se nemogu snaći na vašoj stranici, naime imam ostavinsku raspravu uskoro, naknadno pronađena imovina, na zahtjev dužnika koji ima potraživanja od mene, otac mi je umro prije 17 godina.Dakle, ta osoba se izgleda želi upisati na kuću koju sam nasljedla, dug,je veoma mali, ali ja nemam sredstava za povrat, primaoc sam zajamčene minimalne naknade.Gdje se obratiti za pravnu pomoć
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija