Jump to content

Diabolic11

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Skype
    mario.tomac3
  1. Aj ti prvo smisli dobar plan pa onda razmišljaj o propasti... Ako ne bude love iduće godine posadi nešto drugo. Ono što bi ti ja preporučio, omogučilo bi ti super zaradu, ali i visoki rizik..
  2. Što se tiče dizanja kredita u eu od strane naših građana sam pomalo skeptičan. Iz onoga što sam ja istraživao ( doduše prošlo je već neko vrijeme), strane banke i nisu toliko otvorene za davanje kredita našim državljanima zbog prethodno loših iskustava. Naši ljudi su dizali kredite npr. u Austriji koje nisu plaćali pa sad oni imaju posebne nadzore za nas sve. Ako bi htjeli podići kredit od njihove banke koja je prisutna na našem tržižtu, uputili bi vas u podružnicu, naravno time potpadate pod hrvatske uvjete. Najlakše je podić npr. u Austriji stambeni kredit, ako kupuješ stan tamo, pogotovo mlade obitelji, uz predočenke dokumentacije koju oni traže. Istina, ja govorim o situaciji kakva je bila dok još nismo bili u uniji, ali ne mislim baš da će se to tako olako promjeniti.
  3. Opomenu bas i ne mozes dobiti, jer sam je ja trazio pred prekrsajnim sucem za gotovo indenticnu situaciju. Na temelju cjelokupnog mog izlaganja u kojem sam priznao krivnju, gdje sam navodio da se kajem i grozno osjecam zbog pocinjenog prekrsaja u kojem sam zatrazio opomenu, sudski savjetnik je rekao da iz ne sjecam se kojeg razloga ne mogu to traziti pa sam dobio 400kn
  4. Postavlja se pitanje postoji li jos osoba koje polazu prava na predmetnu nekretninu, koje mogu traziti dokazivanje svoja prava na sudu. (ne znamo sto pise u vlastovnici) Isto tako ovdje nema informacija da li je darovatelj upisan u katastar nekretnina. Javni biljeznik samo ovjerava ugvore koji su formalno korektni, ne provjerava istinitost sadrzaja u ovom slucaju. Mislim da je smrt darovatelja ovdje najmanju problem.
  5. Koliko sam ja upoznat baš s time ,zastara nastupa ako prije proteka 1 godine ovrhovoditelj (u ovom slučaju HRT) ne pokrene postupak. Da... tako je jedan poznanik nedavno dobio ovrhu od odvjetnickog ureda za telefonski racun iz 2002, ako uzmemo u obzir da je postupak pokrenut kroz 2003, moze stvarno biti da rokovi zastarjevanja nisu protekli, buduci da ovrsna isprava zastarijeva nakon 10g.
  6. Imam 26 godina, dosta dobro znanje engleskog, godinu dana iskustva u drzavnoj upravi, B kategoriju. Zivim u Zagrebu i spreman sam zapoceti rad u najkracem vremenu. Mozete me kontaktirati putem ovog foruma porukom ili poslati mail: mtomac11@gmail.com S veseljem cu odgovoriti na upite. (izvinjavam se na stranoj tipkovnici)
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija