Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

svarcek

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. temelji za vansudsku nagodbu

    Hvala vam na informaciji!
  2. Ima li netko iskustva nakon povratka na radno mjesto nakon ginekoloških operacija tj urađene histeroktomije.Dano mi je mišljenje od strane liječnika da ne smijem dizati teret tj. više od 5 kg. Ima li iskustava sa smanjenjem radnih sati po toj osnovi i slično. Ili traga li netko po toj osnovi za invalidskom mirovinom. Hvala
  3. Molim vas za savjet, vezano za skrb o roditelju koji je ostao bez privatne imovine jer je darovao mojoj sestri koja ga je izbacila potom iz kuće.TRENUTNO JE smješten kod mene kao druge kćeri.Nakon dešavanja vezana za izbacivanje iz kuće gdje je sa njom boravio i gdje je još uvjek prijavljen dobio je spor koji je sa njom vodio iako nije presuda pravomoćna, da mu duguje vratiti iznos od prodaje nekretnine te da je ona stekla materijalnu korist. Ja ga smještam u dom jer ga nemogu prijavitii u kuću u kojoj sam jer je od APNa. Zanima me da li je moguća izvansudska nagodba u kojoj bi na ime njenog dugovanja po toj presudi u sporu ona plaćala doplatu smještaja za našega oca.
×